Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Șosete pentru schi

Șosete de schi - modele de căldură și confort în magazinul Sportano 

Atunci când ieșiți pentru câteva ore de schi pe pârtii, merită să aveți grijă de hainele, echipamentele și accesoriile potrivite, care vor fi responsabile pentru a vă proteja de frig și pentru a vă asigura confortul. Șosetele de schi în special sunt importante, iar în magazinul Sportano veți găsi o gamă largă de șosete. Avem în stoc modele de la mărci cunoscute precum X-Socks, LENZ, Rossignol, Nordica, Smartwool, UYN sau SIDAS. Garantează o protecție eficientă împotriva frigului și, în același timp, elimină umezeala, astfel încât pielea dumneavoastră rămâne proaspătă și uscată în timpul exercițiilor fizice intense.  

Șosete încălzite, din lână merino și alte tipuri de șosete de schi 

Șosetele de schi sunt disponibile în diferite variante în ceea ce privește materialul de construcție. Pe piață, veți găsi șosete de schi din lână merinos, care se caracterizează printr-o izolare termică ridicată și, de asemenea, protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. În plus, puteți găsi și șosete din materiale sintetice, care au proprietăți excelente de absorbție. Uneori, materialele sintetice sunt combinate cu lână sau bumbac pentru o mai bună rezistență la frig sau la apă.  

Printre tipurile de șosete, veți găsi șosete de schi încălzite, care dispun de un element de încălzire special care este practic imperceptibil, oferind căldură în orice condiții. În zilele mai călduroase, șosetele subțiri de schi vor fi bune. Acestea trebuie să se potrivească perfect pe piele, dar fără a fi prea strânse.  

Șosetele de schi - sunt o alegere doar pentru pârtii? 

La schi, confortul termic și comoditatea sunt esențiale, așa că merită să vă echipați cu șosetele de schi potrivite. În primul rând, acestea oferă protecție împotriva frigului, astfel încât corpul să nu răcească. Modelele de calitate slabă nu protejează picioarele schiorului împotriva frigului, ceea ce poate duce la transpirație excesivă și la mirosuri neplăcute. Șosetele prost ajustate pot, de asemenea, să frece piciorul și să ducă la iritații ale pielii. În plus, șosetele de schi au o construcție distinctivă care protejează zona degetelor, călcâiul și vârful piciorului. Prin urmare, acestea sunt potrivite nu numai pentru schi și snowboarding, ci și pentru toate activitățile în aer liber în condiții meteorologice extreme, cum ar fi frigul și zăpada.  

Alegerea șosetelor de schi potrivite 

Șosetele de schi ar trebui să fie fabricate din materiale de înaltă calitate, iar modelele din lână, lână merino sau cu amestecuri de țesături sintetice vor funcționa cel mai bine. Confecționate din mai multe tipuri de fibre, acestea vor asigura o izolare termică și un confort adecvat. Inserțiile elastice permit îmbrăcămintei să se potrivească perfect pe piele fără a restricționa mișcarea sau a provoca presiune. Mulți producători oferă soluții moderne, cum ar fi utilizarea de inserții special încălzite, care se vor dovedi utile pentru cei care au nevoie de un produs cu o izolație termică ridicată.  

Atunci când alegeți mărimea potrivită este important, deoarece, în ciuda elasticității materialului, pielea nu trebuie să fie iritată, iar șosetele prea mici vor provoca disconfort pe pârtie. Pentru schiul intensiv de mai multe ore, șosetele de schi mai groase (din lână merino) vor funcționa bine, în timp ce pentru schiul de agrement, produsele mai subțiri din materiale tehnice (cum ar fi poliesterul sau poliamida) pot fi mai bune.  

Mărci care oferă șosete de cea mai bună calitate 

Schiatul timp de ore îndelungate necesită, înainte de toate, o îmbrăcăminte adecvată care să vă protejeze de condițiile nefavorabile. În sortimentul magazinului de sport Sportano veți găsi șosete de schi pentru femei, șosete de schi pentru bărbați și șosete de schi pentru copii de la mărci renumite precum X-Socks, LENZ, Rossignol, Nordica, Smartwool, UYN sau SIDAS. Merită cu siguranță să vă echipați cu șosetele potrivite dacă doriți să vă păstrați pielea confortabilă și uscată în timpul schiului intensiv pe pârtii. Șosetele de schi dedicate grupurilor potrivite de persoane sunt concepute ținând cont de nevoile și structura corporală a copiilor și adulților. Dacă sunteți în căutarea modelului potrivit, vă recomandăm șosetele de schi Rossignol sau șosetele de schi X-Socks, care sunt fabricate din materiale rezistente care garantează confortul termic și o purtare confortabilă.  

Extindere descriere Restrângere descriere