Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

LEGO

LEGO

LEGO este o marcă daneză care produce cărămizi cunoscute în întreaga lume. În 1993, compania a decis să creeze o marcă de îmbrăcăminte LEGO Wear cu produse dedicate celor mai tineri utilizatori. Brandul folosește faimoasele figuri galbene și personajele războinice caracteristice cărămizilor LEGO în designul hainelor. Compania este o combinație de estetică și funcționalitate. Imprimeurile moderne îi vor satisface pe cei mai tineri utilizatori, în timp ce calitatea manoperei asigură un nivel ridicat de confort.  

LEGO Wear are o gamă de îmbrăcăminte practică, cum ar fi jachete, fulare, pantaloni și pălării. Toate produsele sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne, cum ar fi BIONIC-FINISH® ECO, care este o combinație de fibre biodegradabile și ecologice fără compuși de fluor. Unele modele de îmbrăcăminte exterioară folosesc acoperiri hidrofobe și antivânt, care asigură siguranța și confortul termic al copilului. Unele dintre haine sunt, de asemenea, echipate cu elemente reflectorizante. În plus, toate produsele LEGO Wear sunt fabricate fără utilizarea de substanțe și textile dăunătoare, fapt dovedit de certificatele mondiale și europene care le-au fost acordate. 

Gama LEGO Wear include produse inspirate de serii iconice precum LEGO Friends și LEGO Ninjago. Acest lucru asigură că fiecare fan LEGO și iubitor de cărămizi LEGO își va alege designul preferat.  

Extindere descriere Restrângere descriere