• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

EVERLAST

Everlast

Istoria brandului Everlast datează din 1910, când fondatorul său, Jacob Golomb, a decis să înceapă să producă îmbrăcăminte sportivă. A început prin a proiecta costume de înot inovatoare, iar mai târziu a clarificat ușor zona de producție și a început să se concentreze pe fabricarea de căști profesionale și durabile pentru sporturile de luptă extreme 

În 1917, faimosul boxer american Jack Dempsey a încheiat un parteneriat cu marca Everlast și a cerut ca aceasta să producă echipamentul de box necesar pentru el. Doar doi ani mai târziu, Dempsey a fost încoronat campion mondial la categoria grea, după o luptă victorioasă în care a folosit mănușile specializate Everlast. Aceste evenimente au fost cele care au adus mărcii cea mai mare faimă și i-au permis să se poziționeze ca unul dintre cei mai buni producători de accesorii de box.  

Pe măsură ce compania s-a dezvoltat, Everlast și-a extins gama de produse pentru a include echipamente de fitness și îmbrăcăminte funcțională dedicată sporturilor de luptă. Marca a fost, de asemenea, precursoarea pantalonilor scurți de box ușori, care s-au impus în lumea sportului și au înlocuit modelele grele din piele. 

Everlast a revoluționat piața sporturilor de luptă și este acum una dintre cele mai cunoscute mărci din lume, cu produse folosite atât de începători, cât și de sportivi profesioniști.  

Extindere descriere Restrângere descriere