Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni scurți de ciclism

Pantaloni scurți de ciclism pentru cicliștii profesioniști și de agrement

Confortul și confortul sunt esențiale atunci când mergeți cu bicicleta. Fie că aveți nevoie de un produs fabricat din materiale speciale pentru trasee mai solicitante sau de pantaloni scurți confortabili pentru excursii de agrement, la Sportano.ro veți găsi pantaloni scurți de ciclism de la cei mai buni producători. 

Ce pantaloni scurți să alegeți pentru ciclism? Sfaturi

Principalul factor de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți pantaloni scurți de ciclism este materialul. Acesta trebuie să fie termoactiv și să permită evacuarea rapidă a umezelii către exterior. Acest confort este asigurat de pantalonii scurți din materiale sintetice, cum ar fi poliamida sau elastanul, care sunt rezistenți și pregătiți pentru condiții dificile. În funcție de nevoile dumneavoastră, materialul poate fi rezistent la vânt sau la apă. 

Pantalonii scurți de ciclism care se potrivesc bine sunt cei care sunt elastici și se potrivesc bine pe corp, dar suficient cât să permită corpului să respire ușor. Este important ca pantalonii scurți de ciclism să fie confecționați din așa-numitele cusături plate. Utilizarea lor în pantaloni scurți elimină posibilitatea de frecare în timpul mersului. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care pantalonii scurți urmează să fie purtați pe corpul gol. Pantalonii scurți de ciclism MTB sunt un exemplu de astfel de produs. 

Un alt aspect este talpa. Datorită acesteia, presiunea exercitată asupra corpului nu este resimțită dureros de către utilizator. Pe piață există multe modele de tălpi, atât din pânză, cât și din gel. Acestea diferă nu numai în ceea ce privește materialul, ci și în ceea ce privește construcția, care depinde de utilizator. Pantalonii scurți de ciclism pentru femei sunt mai largi și mai mari datorită constituției feminine. Pe de altă parte, pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați sunt mai alungite. Inserțiile din spumă textilă asigură o bună ventilație, în timp ce inserțiile din gel se potrivesc foarte bine. 

Cei mai buni pantaloni scurți de la branduri profesionale pe Sportano.ro

Fie că sunteți un pasionat de ciclism sau un profesionist care cucerește de ani de zile distanțe lungi și trasee solicitante, una dintre elementele de bază pentru o plimbare confortabilă este îmbrăcămintea potrivită. Casca sau mănușile sunt la fel de necesare ca și pantalonii scurți de ciclism adaptați. În oferta sportano.ro veți găsi atât pantaloni scurți de ciclism profesioniști, cât și de agrement. 

Pantalonii scurți de ciclism impermeabili și rezistenți la vânt de la POC sunt ideali pentru călătoriile de ciclism pe distanțe lungi pentru profesioniști. Datorită nivelului lor ridicat de confort termic, acestea trec testul chiar și pe vreme rece. Căptușeala cu tehnologie îmbunătățită de spumă de silicon VPDS Multi D asigură un confort adecvat în timpul mersului. 

Bretelele și picioarele ajustate sunt punctele forte ale pantalonilor scurți de ciclism Santini. Se adaptează perfect la corpul dumneavoastră datorită țesăturii termoactive netede și a picioarelor conice. 

Printre pantalonii scurți care vor oferi nu numai confort și potrivire a siluetei, pe sportano.ro veți găsi produse ale mărcii Northwave. Utilizarea elementelor reflectorizante în pantalonii scurți de ciclism ai acestui producător va asigura o vizibilitate adecvată în timpul mersului pe timp de noapte. 

Extindere descriere Restrângere descriere