• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Rachete de squash

Produse: 50

View as

Rachete de squash: modele profesionale din gama Sportano 

Squash-ul este un sport extrem de dinamic, în care contează viteza și buna condiție fizică. Prin urmare, este nevoie de echipamente durabile și rafinate în fiecare detaliu. În Sportano veți găsi rachete de squash de cea mai bună calitate pentru începători și avansați. Clasa lor este garantată de producători precum Dunlop, Prince, Tecnifibre și Wilson.   

Cum aleg racheta de squash potrivită?

O rachetă de squash ar trebui să fie adaptată la nivelul de avansare și experiență al jucătorului. Datorită acestui fapt, va asigura o pregătire eficientă și își va dovedi eficiența în timpul fiecărui joc.   

Rachetă de squash pentru începători 

Persoanele care abia încep aventura cu squash-ul ar trebui să se orienteze către rachete pentru începători cu o greutate între 145 și 180 g, ceea ce este destul de greu. Acestea sunt caracterizate de un cap mai mare, care facilitează lovirea mingii de squash. De asemenea, centrul de greutate deplasat spre mâner ajută. Acestea oferă o stabilitate mai mare și mai puține vibrații. Rachetele de squash pentru începători vor fi potrivite și pentru copiii mai mari. De exemplu, racheta de squash Dunlop Blaze, fabricată din compozit de grafit. Construcția sa durabilă oferă un punct dulce mare, care se traduce în putere de lovire.   

Rachete de squash pentru jucători intermediari și profesioniști 

Jucătorii mai avansați și profesioniști aleg rachete de squash ușoare și foarte ușoare. Acestea se caracterizează în principal printr-o suprafață de impact mai mică, care generează o revenire mai puternică. În cazul rachetelor de squash pentru profesioniști și persoane cu experiență, echilibrul este situat mai aproape de cap. Acest lucru permite un joc rapid și un timp de reacție scurt, dar, în același timp, necesită mai multă precizie din partea jucătorului. De exemplu, racheta de squash Tecnifibre Carboflex 125 Airshaft. Construcția sa este realizată din grafit de înaltă calitate, iar capul este fabricat din corzi multifibre Dynamix V.P. Tehnologia X-ARMS este o armătură suplimentară pe ambele părți ale rachetei, care asigură o stabilitate și o flexibilitate excepționale. Sistemul Extended String Holes oferă un control și o senzație mai bună la loviturile descentrate.  

Cele mai bune rachete de squash de la mărci cunoscute 

Cele mai bune rachete de squash sunt fabricate din materiale durabile, dar ușoare. Acestea sunt, în principal, diverse aliaje de aluminiu și materiale compozite din grafit. Fiecare dintre producătorii valoroși utilizează, în plus, propriile tehnologii, sisteme și metode de turnare.   

Una dintre cele mai populare rachete de squash, preferată de profesioniști, este Tecnifibre Carboflex Cannonball, care folosește tehnologia Basaltex Multiaxial și este semnată de Miquel Angel Rodriguez. Wilson Blade Team, pe de altă parte, este dotată cu sistemul Power String, care asigură o adâncime excelentă a impactului. Iar aderența Exact Tack Grip combină flexibilitatea și confortul pentru a asigura o aderență adecvată.   

Sportano este o gamă largă de rachete de squash pentru începători și profesioniști. 

Extindere descriere Restrângere descriere