• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Coleman

Istoria mărcii Coleman datează din 1901, când fondatorul său, William Coleman, a produs primele lămpi cu ulei portabile din lume. A fost o invenție care a revoluționat abordarea designului de iluminat la scară globală. De atunci, brandul a continuat să își extindă gama de produse și s-a specializat în fabricarea de echipamente pentru drumeții și camping, devenind unul dintre cele mai importante branduri de pe piața sporturilor. 

Astăzi, compania stabilește standarde în fabricarea de produse precum corturi, saci de dormit și saltele. Coleman oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii de bucătărie pentru drumeții, inclusiv termosuri, aragazuri compacte, răcitoare la îndemână și alte ustensile practice. Principalele colecții ale producătorului includ accesorii Coleman, sobe Coleman și corturi Coleman. 

Marca își concentrează activitățile pe echipamente pentru exterior, cărora le-a dat o nouă dimensiune calitativă. Mai presus de toate, produsele Coleman sunt extrem de funcționale, durabile și relativ ușoare, ceea ce le face potrivite pentru drumeții pe distanțe lungi și excursii cu cortul. 

Mulți ani de experiență au permis companiei să modeleze procese de producție excelente, care afectează în mod direct calitatea echipamentelor fabricate. Toate accesoriile sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu și îndeplinesc cerințele stricte prin utilizarea unor tehnologii moderne, cum ar fi Fire Retardant, Coleman WeatherTec™ și sistemul Easy Set UP. Înainte de a fi puse în vânzare, toate produsele marca Coleman trec printr-o serie de teste obligatorii care le verifică proprietățile. 

Extindere descriere Restrângere descriere