Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kellys

Kellys

Istoria companiei slovace Kellys datează din 1991, când fondatorii săi, Peter și Brano Diviniec, au decis să înființeze o marcă specializată în fabricarea de echipamente specializate pentru biciclete. La numai trei ani de la înființare, Kellys a început să producă biciclete. Încă de la înființare, compania s-a concentrat pe o dezvoltare continuă, datorită căreia este acum unul dintre liderii mondiali și își distribuie produsele în 35 de țări din întreaga lume.  

Oferta mărcii este foarte largă și include biciclete pentru diferite stiluri de mers și categorii de vârstă. Gama include biciclete de agrement și pentru copii, precum și biciclete mai specializate - de șosea, enduro și chiar gravel.  

De-a lungul anilor, marca și-a creat propriul grup de ciclism, "Kellys Factory Team", care folosește cele mai specializate biciclete. Riderii care fac parte din echipă sunt, de asemenea, excelenți testeri ai noilor modele de biciclete și au o influență directă asupra dezvoltării acestora. Aceștia își pot folosi abilitățile practice pentru a propune noi soluții tehnologice. În acest fel, marca răspunde tendințelor actuale și le modifică adesea, creând produse caracteristice. 

Marca Kellys a fost prima din lume care a proiectat o bicicletă electrică cu suspensie completă, numită Kellys THEOS F-Series. A fost un produs de referință pentru dezvoltarea companiei și a devenit o piatră de hotar în producția de biciclete electrice. 

Extindere descriere Restrângere descriere