Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DBX Bushido

Bushido

Bushido este un brand sportiv polonez cu peste 20 de ani de experiență, specializat în producția de echipamente pentru sporturi de luptă, crossfit și antrenament la domiciliu. De-a lungul timpului, compania a crescut rapid și a început să-și distribuie produsele în străinătate, inclusiv în Republica Cehă și Slovacia.  

Brandul oferă accesorii precum saci de box, scuturi de antrenament, pere de reflex, saltele, manechine, veste și multe alte produse necesare în timpul antrenamentelor. În plus, magazinul are și produse pentru antrenamentul funcțional de crossfit. Datorită acestui fapt, accesoriile practice Bushido pot fi achiziționate atât de cei care frecventează în mod obișnuit sălile de sport, cât și de boxeri și alți concurenți în sporturi de luptă. În plus, compania oferă, de asemenea, îmbrăcăminte specializată realizată din materiale de compresie de cea mai bună calitate. Hainele folosesc tehnologii inovatoare, cum ar fi țesătura DBS MoreDry, care garantează eliminarea umezelii și sistemul ActivCLIMA™, care asigură un nivel corect de ventilație. 

Înainte ca toate produsele Bushido să fie puse în vânzare, acestea sunt supuse la diferite tipuri de teste care le verifică durabilitatea și eficiența, datorită cărora clienții primesc doar accesorii selectate care îndeplinesc cele mai înalte standarde. O bună confirmare a calității echipamentelor oferite de marcă sunt numeroasele colaborări cu sportivi profesioniști, cum ar fi luptătorul polonez de MMA Borys Mańkowski, care folosește echipamente marca Bushido în timpul antrenamentelor sale. Oferta largă a companiei include produse specializate și de înaltă calitate atât pentru începători, cât și pentru boxeri și culturiști avansați.  

Extindere descriere Restrângere descriere