Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Alpina

Alpina

Alpina este o companie germană fondată de patru prieteni în 1980, care produce astăzi accesorii pentru ciclism, schi și stil de viață. Marca a devenit celebră cu ochelari de schi Turbo, care a fost prima care a inclus un unghi de vedere larg, aproape panoramic, care este extrem de important în timpul sportului.  

După acest succes, compania s-a concentrat puternic și a început să se specializeze și mai mult în producția de ochelari de protecție și ochelari de sport. Printre altele, brandul a început să folosească materiale din policarbonat și a dezvoltat tehnologia Quattroflex, care este responsabilă pentru eliminarea reflexiilor care provoacă orbire temporară. Dezvoltarea tehnologiei lentilelor fotocromatice Varioflex a avut, de asemenea, un impact major asupra dezvoltării mărcii. 

Astăzi, Alpina este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de accesorii sportive de înaltă calitate. De-a lungul timpului, brandul a primit încrederea a mii de utilizatori care folosesc produse profesionale pentru schi și ciclism, sporind astfel confortul fiecărui antrenament. 

Extindere descriere Restrângere descriere