• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ATTABO

Attabo este un brand specializat în furnizarea de produse de înaltă calitate pentru patinaj și biciclete. Brandul oferă o gamă largă de echipamente care sunt adaptate nevoilor copiilor, adolescenților și adulților.

Pentru cei mai tineri pasionați de activitate pe două roți, Attabo oferă biciclete pentru copii de 16" și 20". Aceste biciclete ușoare și robuste sunt ideale pentru copiii care doresc să învețe să meargă pe bicicletă și să-și dezvolte abilitățile.

Trotinetele cu trei roți pentru copii oferite de Attabo sunt o alegere excelentă pentru micii începători. Asigurate cu trei roți, aceste trotinete oferă stabilitate și siguranță în timpul mersului, oferind copiilor un sentiment mai mare de încredere.

Pentru copiii și adulții care preferă soluțiile clasice, Attabo oferă scutere în mai multe dimensiuni. Realizate din materiale rezistente, garanteaza confort si durabilitate, asigurand placerea de a conduce multi ani.

Trotinetele freestyle pentru copii și adolescenți sunt alegerea perfectă pentru cei care preferă trucuri și cascadorii mai avansate. Fabricate din materiale ușoare și rezistente, trotinetele freestyle Attabo vă permit să efectuați sărituri și cascadorii la cel mai înalt nivel.

Pentru pasionații de patinaj, Attabo oferă patine de hochei și patine pentru tineri și adulți. Acestea oferă confort, control excelent și durabilitate pe gheață, permițând patinatorilor pasionați să obțină tot ce pot.

Patinele de gheață reglabile pentru copii sunt soluția perfectă pentru creșterea picioarelor. Datorita posibilitatii de ajustare a marimii, aceste patine pot fi adaptate nevoilor si dimensiunilor in schimbare ale copiilor, ceea ce asigura o utilizare pe termen lung.

Attabo oferă, de asemenea, genți și sacoșe pentru biciclete, care sunt accesorii esențiale atunci când călătoriți cu bicicleta. Durabile și funcționale, gențile și sacoșele Attabo vă permit să depozitați și să vă transportați în mod convenabil lucrurile esențiale.

În plus, marca oferă lumini pentru biciclete care asigură siguranță în timpul conducerii. Farurile pentru biciclete Attabo sunt dotate cu LED-uri strălucitoare și diferite moduri de iluminare pentru a vă menține vizibil pe drum și pentru a crește siguranța atunci când mergeți în condiții de vizibilitate scăzută.

Attabo este un brand care se concentrează pe inovație, calitate și stil în produsele sale pentru patinaj și biciclete. Indiferent de vârstă sau nivel de experiență, Attabo oferă echipamente care oferă o experiență unică și aduce bucurie activității pe două roți. Alegeți Attabo și bucurați-vă de activitate la cel mai înalt nivel!

Extindere descriere Restrângere descriere