Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mizuno

Mizuno

Istoria Mizuno datează din 1906, când fondatorul său, Rihachi Mizuno, a decis să înființeze un magazin dedicat accesoriilor de baseball. Cu toate acestea, în timp, compania a început să se extindă către alte produse sportive, inclusiv echipamente de schi, echipamente de golf și accesorii pentru alergare. Mai ales aceste ultime produse dedicate alergătorilor au fost cele care, în anii următori, au adus mărcii cea mai mare faimă și i-au permis să se poziționeze printre cei mai importanți producători de accesorii pentru alergare (în special încălțăminte).  

În 1928, Mizuno a brevetat primii crampoane de alergare, care au debutat la Jocurile Olimpice de la Amsterdam în același an.  De-a lungul anilor, marca a dezvoltat pantofi sport inovatori, în care, în 1991, la Campionatele Mondiale de la Tokyo, celebrul alergător Carl Lewis a stabilit un record mondial la 100 de metri. Aceste evenimente nu au făcut decât să sporească optimismul companiei și să o motiveze să se dezvolte în continuare. 

În 1975, Mizuno a lansat faimoasa linie de pantofi M-line, care includea atât modele de alergare, cât și modele pentru activități zilnice. Astfel, compania s-a extins și în domeniul produselor casual, de zi cu zi. Una dintre cele mai importante linii, care include pantofi specializați pentru alergare, este Wave Rider, care dispune de o tehnologie modernă ce oferă proprietăți excelente de amortizare. 

Astăzi, Mizuno este una dintre cele mai recunoscute mărci sportive din lume, ale cărei produse sunt folosite atât de începători, cât și de iubitorii avansați de activitate fizică. Merită să alegeți accesorii de la Mizuno pentru a vă asigura un confort maxim în timpul antrenamentului. 

Extindere descriere Restrângere descriere