• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Turism

Drumeții montane la cel mai înalt nivel cu îmbrăcăminte și echipament turistic profesional

turism
Îmbrăcăminte de ciclism
Îmbrăcăminte de ciclism
Încălțăminte de drumeții
Încălțăminte de drumeții
Yoga
Yoga
Fitness
Fitness
Patinaj
Patinaj

Produse prezentate

CMP

CMP

Îmbrăcăminte profesională pentru turiști în croieli funcționale numai de la CMP. Vezi cele mai recente oferte de îmbrăcăminte montană pentru acest sezon.

Joy in me

Joy in me

Covorașe de yoga, jambiere și lenjerie intimă în cele mai la modă culori și modele. Antrenează-te în stil cu Joy in me.

Mărci prezentate

Populare în acest moment

Mărci sportive populare

Sportano.ro - lumea sportului feminin la cel mai înalt nivel

Indiferent de sportul pe care îl practici, Sprotano.ro îți va permite să obții cele mai bune rezultate și satisfacție în urma propriului progresului. Fie că ești un fan al cursurilor de fitness de grup, un schior pasionat de schi sau un jucător profesionist de hochei pe gheață? Cu Sprotano.ro, orice fan al sportului își poate duce experiența la următorul nivel.  

Sportano.ro este un magazin de sport online unde poți găsi echipament, încălțăminte și îmbrăcăminte și accesorii pentru femei de la cei mai buni producători de articole sportive. Acest magazin de sport multibrand îți permite să completezi echipamentul necesar pentru toate disciplinele sportive. Dorești să îți revii la formă sau să crești intensitatea activității fizice preferate? Cumpărând pe Sportano.ro, vei obține o motivație suplimentară pentru a-ți dezvolta pasiunile. 

Sporty walki

La Sportano.ro pasiunea și angajamentul sunt combinate cu cunoștințele și experiența, datorită cărora vei găsi produse de primă clasă atent selectate și sfaturi de specialitate. Sporturi de iarnă, drumeții, fitness, yoga, ciclism, înot și chiar sporturi de luptă sau echitație - fiecare dintre aceste discipline necesită echipament profesional și îmbrăcăminte sportivă adecvată. Un singur spațiu reunește toate aceste elemente, așa că ai încredere în Sportano și împlinește-ți visele sportive!