Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Suplimente și nutriție

Suplimente și nutriție - alege produse de cea mai bună calitate în magazinul Sportano

Sportul și un stil de viață sănătos necesită uneori utilizarea unor suplimente adecvate pentru a susține procesele organismului. O alimentație bună are un efect pozitiv asupra sănătății și bunăstării, în timp ce activitatea fizică modelează silueta și crește performanța organismului. Merită să ajungem la suplimente, suplimente nutritive sau alimente dietetice pentru a ne simți mult mai bine zilnic și pentru a susține organismul. În sortimentul magazinului de sport Sportano veți găsi suplimente și nutriție de la mărci dovedite, precum Real Pharm, 6PAK, Trec, Nutrend saw MONDOLAB.

Suplimente și o dietă sănătoasă - să ai grijă de nutriția ta atunci când ești activ fizic

În timpul sportului, în special al celui de anduranță, există riscul de a pierde mulți nutrienți valoroși. Acest lucru se datorează, de obicei, intensității antrenamentului și transpirației secretate în timpul exercițiilor fizice și, în același timp cu aceasta, componentelor menționate mai sus. Prin urmare, merită să aveți grijă de o dietă echilibrată, bazată pe o cantitate corectă de macronutrienți. Uneori, poate fi esențial să luați suplimente pentru a susține organismul, mai ales dacă vă antrenați mult. Cu toate acestea, merită să ne amintim că o dietă adecvată este esențială, deoarece mesele echilibrate vă dau energie și vă întăresc organismul, făcându-vă să vă simțiți mai bine. Suplimentarea și utilizarea de produse precum aminoacizii, suplimentele creative sau proteice ar trebui să fie un element suplimentar. 

Creatina, suplimentele proteice, aminoacizii sau vitaminele - merită să pariezi pe ele

Printre preparatele și suplimentele disponibile, veți găsi vitamine și minerale pentru a suplini deficiențele alimentare. În plus, aminoacizii, care sunt responsabili de gestionarea hormonilor și de regenerarea celulară, se pot dovedi utili. În plus, aceștia sunt implicați în metabolismul grăsimilor și al carbohidraților, iar aminoacizii includ alanina, lizina, glicina, acidul glutamic sau cisteina. Proteinele și suplimentele proteice sunt recomandate celor care fac exerciții fizice și sport, deoarece stimulează regenerarea țesuturilor și permit construirea mai rapidă a masei musculare. La fel și creatina, care favorizează regenerarea musculară și permite un antrenament mai intens. În același timp, suplimentele proteice și creatina sunt ideale pentru sporturile de anduranță.

În plus, în sortimentul magazinului Sportano puteți găsi produse pentru reducerea greutății și slăbire, care susțin procesele metabolice și accelerează procesele corporale. Iar dacă sunteți în căutarea unor produse care să adauge varietate la mesele dvs., în categoria Alimente dietetice veți găsi diverse tipuri de batoane, geluri și concentrate, dulciuri și băuturi energizante.

Alimente și suplimente - cum să le alegeți bine?

Trebuie reamintit faptul că suplimentele alimentare sunt destinate în primul rând să completeze dieta și să sprijine procesele organismului. Acestea nu înlocuiesc mesele echilibrate sau activitatea fizică, ci doar susțin și accelerează anumite procese și completează deficiențele. Selectați produsele în funcție de nevoile dumneavoastră, în principal suplimente, vitamine și minerale și aminoacizi. Produsele utilizate pentru niveluri ridicate de activitate fizică, cum ar fi suplimentele, preparatele de suprasolicitare sau cele de post-antrenament, ar trebui să fie selectate în funcție de intensitatea exercițiului și de conținutul de macronutrienți. Cumpărați suplimente și produse dietetice numai din locuri de încredere, cum ar fi un magazin de suplimente și o farmacie, unde veți primi preparate sigure și adaptate nevoilor dumneavoastră.

Extindere descriere Restrângere descriere