• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru SUP

Accesorii SUP - alege modelul perfect în magazinul Sportano 

Sunteți la început de drum cu Stand Up Paddle, sau aveți deja experiență în acest sport nautic? Oricare ar fi nivelul dumneavoastră de experiență, este o idee bună să vă echipați cu accesorii SUP de calitate care nu numai că asigură o mișcare confortabilă pe apă, dar afectează și siguranța. La Sportano oferim o selecție largă de leash-uri, aripioare, scaune, linii elastice și multe alte accesorii SUP de la mărci profesionale precum Aqua Marina, JOBE, NeilPryde, Pure4Fun sau Viamare.  

Leash, aripioare sau scaun SUP - cu ce accesorii pentru placa SUP merită să vă echipați? 

Pe lângă o placă SUP și o vâslă, veți avea nevoie și de alte accesorii care vă afectează nu numai siguranța pe apă, ci și confortul în timpul înotului. În primul rând, merită să vă echipați cu un leash, care este o linie de siguranță care se prinde de picior și de placă. Este responsabilă pentru menținerea stabilității și a siguranței, iar în cazul în care cădeți în apă, placa nu va pluti. În cazul în care placa dvs. nu are aripioare sau a fost deteriorată, balastul este o piesă de echipament extrem de importantă. Acesta asigură că echipamentul rămâne stabil în apă și vă oferă o direcție. Fără acest element, menținerea plăcii în linie dreaptă nu ar fi posibilă.  

Unele plăci SUP au, de asemenea, mânere speciale, D-ringuri, la care se poate atașa un scaun de caiac. Acest lucru vă permite să stați confortabil în timp ce înotați și să înotați într-o poziție așezată. Un astfel de element suplimentar este adesea folosit de iubitorii de călătorii lungi cu placa. Atunci când înoată pe distanțe lungi, mulți oameni își iau bagajele cu ei. În acest scop, este o idee bună să se monteze pe placă corzi elastice elastice, care permit ca încărcătura să fie atașată în siguranță și ușor de popa.  

Din echipamentul de SUP nu trebuie să lipsească cu siguranță o pompă - de mână, de picior sau electrică - cu care să umflați placa, precum și un manometru. Acest dispozitiv indică nivelul actual al presiunii și merită cumpărat dacă pompa dvs. nu are unul.  

Printre accesoriile pentru SUP, vă puteți echipa și cu o platformă gonflabilă și o stație de andocare pentru modelele de plăci Aqua Marina selectate. În plus, veți găsi kituri de reparații în magazinul nostru Sportano, astfel încât, în cazul unei defecțiuni, să puteți rezolva rapid o scurgere sau o altă deteriorare a plăcii dumneavoastră

Cum să alegeți accesorii SUP, ce să căutați atunci când cumpărați? 

Atunci când alegeți accesorii pentru SUP, acordați atenție în primul rând tipului de placă și dimensiunilor acesteia, precum și dacă elemente precum un balast se vor potrivi în mod corespunzător. De asemenea, adaptați produsele la tipul de activitate și la locul în care le veți folosi. De exemplu, platformele sau stațiile de andocare suplimentare sunt ideale pentru apele deschise și calme. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unei linii de siguranță adecvate, producătorii oferă diferite lungimi, precum și materiale. Acest tip de articol nu trebuie doar să se potrivească gleznei, ci și să fie confortabil de folosit. 

De fapt, alegerea accesoriilor ar trebui să fie adaptată la propriile nevoi - cele mai multe plăci de SUP vin cu un set complet de produse.  

Siguranță și accesorii SUP de calitate superioară? Alegeți gama Sportano 

SUP paddle boarding nu este o disciplină complicată în rândul sporturilor nautice, dar necesită îndemânare și încredere în mișcarea pe apă. Pentru a vă simți confortabil și în siguranță în orice condiții, este important să vă echipați cu accesoriile potrivite, cum ar fi un leash, o aripioară (balast), corzi elastice, un kit de reparații sau un scaun

La Sportano, vă oferim scaune SUP de la mărcile Pure4Fun și Aqua Marina. Dacă sunteți în căutarea unui balast, Aqua Marina oferă o gamă largă de produse de diferite dimensiuni și forme. Sunteți sigur că veți potrivi aripioara potrivită tipului dumneavoastră de placă. Nu uitați să vă echipați cu o frânghie de siguranță sau cu o lesă și cu un kit de reparații, astfel încât să puteți repara rapid și ușor orice avarie. În magazinul nostru veți găsi accesorii de înaltă calitate pentru placa SUP și dacă produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră - îl puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere