Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Padele de SUP

Vâsle SUP - alege modelul perfect în magazinul Sportano 

Stand Up Paddle este o disciplină care a devenit extrem de populară în ultima vreme și din ce în ce mai mulți oameni aleg să înceapă aventura cu această activitate. În plus față de echipamentul de bază, care este o placă, trebuie să alegeți și vâsla potrivită pentru SUP. Acesta vă permite să vă mișcați liber pe apă, oferindu-vă o direcție pentru înot. La Sportano veți găsi vâsle SUP de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Aqua Marina, Fanatic, JOBE, JP Australia, Pure4Fun, STARBOARD sau Unifiber.  

Carbon, 2 în 1 - Tipuri de vâsle SUP 

Printre vâsle, există 3 tipuri de construcție din: aluminiu, materiale compozite și fibră de carbon (carbon). Padelele concepute din aluminiu sunt rigide, dar, din păcate, destul de grele în comparație cu alte modele. Vâslele compozite sunt un amestec de plastic de carbon și rășină. Acestea se caracterizează printr-o greutate mai mică și o rigiditate mai bună. Pe de altă parte, vâslele din fibră de carbon sunt cea mai ușoară opțiune, iar echipamentele din acest material sunt cel mai des alese. În plus, se poate face o distincție între vâslele din lemn și cele din fibră de sticlă. Primul este relativ ușor și durabil, în timp ce fibra de sticlă este rigidă și ușoară. 

Designul paletei în sine poate fi împărțit în mai multe părți:  

  • Vâsle dintr-o singură bucată - rigide și destul de grele, în plus, nu sunt practice pentru transport sau depozitare, iar lungimea lor nu poate fi ajustată în funcție de utilizator; 
  • Vâsle din două piese - constau din două elemente cu lungime reglabilă; 
  • Vâsle din trei piese - realizate din trei piese îmbinate, acestea permit o ajustare convenabilă și un transport și o depozitare ușoară.  

Paleta potrivită trebuie să fie suficient de ușoară, dar și suficient de rigidă și durabilă pentru a rezista la o utilizare prelungită în timpul înotului.  

La ce să te uiți când alegi o vâslă pentru placa ta de SUP? 

Atunci când alegeți o vâslă pentru SUP, acordați atenție dimensiunii vâslei, unde cu cât este mai mare zona de pană, cu atât mai multă forță trebuie folosită pentru a vâsli. Cu toate acestea, ele pun placa în mișcare mai repede, ceea ce facilitează accelerarea. Pe de altă parte, penele mai mici generează mai puțină putere în același timp și merită să fie folosite atunci când vâsliți în ape calme. 

În plus, lungimea paletei trebuie să fie adaptată la forma corpului. La înălțimea unei persoane trebuie să se adauge aproximativ 15-25 de centimetri, ceea ce va da lungimea reală a paletei. Merită cu siguranță să alegeți palete reglabile din două sau trei piese, cu posibilitatea de scurtare și de alungire. Acest lucru vă va asigura că echipamentul se potrivește corect cu poziția dumneavoastră. În plus, potriviți vâsla în ceea ce privește materialul de construcție, astfel încât să fie nu numai rigidă și stabilă, ci și ușoară și confortabilă la utilizare.  

Vâsle SUP - pe ce mărci merită să pariezi? 

Atunci când căutați paleta potrivită, merită să pariați pe marca STARBOARD, care se bazează pe un unghi de peniță ajustat corespunzător în unele dintre modelele sale, astfel încât echipamentul va funcționa într-o varietate de condiții. JP Australia, pe de altă parte, oferă palete cu un finisaj antiderapant al arborelui, iar extensia de reglare este fabricată din materiale durabile, cum ar fi fibra de sticlă și carbonul. Merită să alegeți produse cu un sistem anti-turnare. Acesta garantează mișcări netede și îmbunătățește confortul la vâslit. Echipamentul marca Unifiber oferă o soluție similară și, în plus, paletele au sistemul de prindere Fricton, care permite o ajustare infinită a lungimii.  

La Sportano, veți găsi mărci profesionale de vâsle de SUP care sunt fabricate cu materiale durabile și sisteme pentru o utilizare confortabilă în timpul înotului. Aruncați o privire la gama de vâsle de la mărci precum Aqua Marina, JOBE, Fanatic sau Pure4Fun pentru a alege echipamentul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere