Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fanatic

Fanatic este un brand înființat în 1981, specializat în producția de echipamente profesionale de windsurfing și îmbrăcăminte sportivă. Încă de la început, compania s-a concentrat pe fabricarea de produse de calitate, inovatoare și funcționale, care vor satisface așteptările chiar și ale celor mai exigenți surferi.  

Toate accesoriile sunt fabricate numai din materiale dovedite, care se caracterizează printr-un nivel ridicat de durabilitate. În plus, produsele Fanatic trec printr-o serie de teste înainte de a fi puse în vânzare, care le verifică proprietățile și le confirmă calitatea. Această abordare a permis brandului să rafineze gama sub toate aspectele. Fanatic este o companie care are o poziție puternică pe piață și creează tendințe moderne în producția de accesorii individuale pentru sporturi nautice. Echipa brandului este formată din ingineri și designeri specializați care sunt, de asemenea, pasionați de surfing. Prin urmare, aceștia își pot transpune cunoștințele practice direct în procesele de producție. 

Producătorul Fanatic acordă o atenție deosebită utilizării în produsele sale a soluțiilor tehnologice moderne, care sporesc calitatea și funcționalitatea acestora. Printre acestea se numără: Talpă, care asigură aderență și confort, care întărește sistemul Double Layer Light Technology și materialul Drop Stitch. În plus, echipamentele Fanatic se caracterizează printr-un design unic și au imprimeuri durabile, care își păstrează aspectul original pentru o perioadă lungă de timp. 

Extindere descriere Restrângere descriere