Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tecnica

Tecnica

Înființată în 1960, Tecnica a fost inițial un producător de cizme de lucru, dar pe măsură ce interesul pentru schi a crescut, s-a extins și a început să proiecteze cizme de schi specializate, pentru care este cunoscută și astăzi. 

Tecnica și-a făcut un nume în întreaga lume în mai puțin de un deceniu de la înființare. În 1969, marca a lansat cizma de agrement Moon Boot pentru schiori de coborâre. Acest model a fost cel care a cucerit inimile utilizatorilor și a devenit unul dintre cele mai recunoscute tipuri de încălțăminte de iarnă. La numai un an după acest mare succes, compania a prezentat lumii un alt produs revoluționar - prima cizmă de schi Tecnus turnată prin injecție. Aceste evoluții au permis mărcii să devină unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte de schi. Faima mondială a brandului a fost adusă și de victoria unuia dintre schiorii de slalom, Mario Matt, care a folosit produse semnate Tecnica în timpul cursei sale câștigătoare la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014. 

Calitatea înaltă a produselor Tecnica este confirmată de certificate europene și mondiale de renume, cum ar fi premiul ISPO, care este acordat companiilor pentru utilizarea de soluții tehnologice inovatoare în produsele lor.  

Pe lângă încălțămintea de schi, compania oferă, de asemenea, cizme de trekking și pantofi de trail pentru alergătorii montani. Astăzi, Tecnica este una dintre cele mai profesioniste mărci care oferă produse sportive dedicate schiorilor, sprinterilor și drumeților montani.  

Extindere descriere Restrângere descriere