Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

MMA

MMA: antrenament la cel mai înalt nivel cu Sportano.ro

MMA este foarte popular în Polonia și în întreaga lume. Din ce în ce mai multe persoane urmează cursuri regulate de formare în această disciplină extrem de solicitantă. În acest caz, merită să vă echipați cu îmbrăcăminte și echipament MMA de calitate superioară. Sportano oferă produse numai de la mărci de top, cum ar fi adidas, Bushido, Everlast, Ground Game sau Manto, datorită cărora fiecare antrenament de arte marțiale mixte va atinge cel mai înalt nivel.  

Echipamentul esențial pentru antrenamentul MMA

O piesă de bază a echipamentului pentru fiecare antrenor este reprezentată de mănușile MMA selectate în mod corespunzător. De asemenea, sunt importante accesoriile care protejează împotriva rănilor, cum ar fi fălcile MMA și echipamentele de înaltă clasă pentru antrenament, cum ar fi sacul de box MMA. Veți găsi toate aceste produse în magazinul de sport Sportano. 

Mănuși MMA la Sportano

Mănușile profesionale MMA protejează mâinile și încheieturile mâinilor împotriva rănilor și deteriorărilor. Acestea trebuie să fie flexibile și realizate din materiale care se adaptează la forma mâinii. De exemplu, mănușile de grappling Everlast EV7561 MMA sunt fabricate din piele sintetică de calitate superioară pentru durabilitate. Aceștia dispun de o curea specială pentru încheietura mâinii, care garantează o susținere excelentă și o potrivire mai personalizată.  

Mănușile MMA sunt împărțite în trei tipuri de bază - antrenament, sparring și turneu. Mănușile de antrenament se vor dovedi utile în exercițiile de scut, iar mănușile de sparring în confruntările care pregătesc luptele. Pe de altă parte, mănușile MMA de turneu sunt concepute pentru profesioniștii care concurează în turnee. 

Saci de box MMA la Sportano

Sacii profesioniști MMA și scuturile speciale vă vor ajuta să vă antrenați eficient. Acestea vă vor permite să exersați lovituri de pumn și lovituri de picior la diferite înălțimi. De exemplu, scutul Everlast MMA Thai EV7517 este fabricat din piele sintetică premium de înaltă calitate, rezistentă și de calitate superioară. Căptușeala sa din spumă groasă asigură siguranță și absorbția șocurilor.  

Căști, protectori MMA la Sportano

În timpul antrenamentelor intensive de MMA merită să aveți grijă de siguranța dumneavoastră. Căștile de MMA vă pot ajuta să vă protejați capul de orice leziuni și șocuri. De exemplu, căștile de sparring Bushido, cu formă anatomică, cu reglare liberă a mărimii. De asemenea, au o căptușeală suplimentară pentru a amortiza zona bărbiei și a lobului urechii. Toate căștile MMA îndeplinesc cerințele europene de siguranță CE (PN-EN 13277-4:2004 și PN-EN 13277-4:2004/A1:200). Protectorii MMA pentru tibie, picior și maxilar se vor dovedi, de asemenea, utili în timpul exercițiilor. Acestea protejează dinții și zona maxilarului de rănire în timpul loviturilor puternice. Fiecare falcă MMA este fabricată din plastic de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o elasticitate și o amortizare ridicată în timpul loviturilor.  

Îmbrăcăminte MMA: completează-ți ținuta de antrenament cu Sportano 

Sportano oferă îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru artele marțiale mixte. Partea superioară a echipamentului MMA este un tricou special, așa-numitul rashguard. De exemplu, Manto Aplha, cu croiala sa croită pe măsură și construcția cu 6 panouri. Cusăturile plate și elastice asigură confort chiar și în timpul antrenamentelor intensive. Alternativ, puteți alege un echipament de antrenament MMA fără mâneci, fabricat din tricot din poliester de calitate superioară cu microfibre pentru a asigura circulația aerului.  

Partea inferioară a ținutei MMA este formată din pantaloni scurți sau jambiere. De exemplu, pantalonii scurți Manto Multi Gradient cu un panou elastic în talie și velcro și cordon întărit pentru cea mai bună potrivire posibilă. În funcție de preferințele tale, poți opta, de asemenea, pentru jambiere de antrenament, cum ar fi Manto Miami, cu cusături plate pentru a preveni abraziunea. Indiferent de alegerea ta, o ținută MMA de înaltă calitate trebuie să se potrivească siluetei tale, astfel încât să nu limiteze nici măcar cele mai dinamice mișcări. 

Alte accesorii pentru antrenament MMA

Sportano oferă, de asemenea, numeroase accesorii pentru antrenamentul MMA, îmbogățind fiecare clasă cu variante suplimentare de exerciții. De exemplu, apărătoarea adidas Kick straight kick cu tehnologie FLX 3.0 PU și umplutură Areo Foam, care absoarbe în mod adecvat impacturile și menține durabilitatea. O alegere bună vor fi și paletele de antrenament Everlast Lea Punch Paddle din piele de înaltă calitate, ideale pentru a antrena diferite variante de lovituri și lovituri. Pentru a-ți transporta echipamentul, rucsacul Manto Roll Top New York MMA Backpack, cu o capacitate de 25 de litri, fabricat din material de prelată impermeabilă, cu un spate căptușit și o curea suplimentară pentru piept, îți va fi de folos.  

Datorită ofertei Sportano, veți fi echipat cu tot ce aveți nevoie pentru a efectua antrenamente profesionale de MMA.  

Extindere descriere Restrângere descriere