• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ASICS

Originile mărcii japoneze Asics datează din 1949, când fondatorul său Kihachiro Onitsuka, animat de ideea de a promova un stil de viață sportiv în rândul tinerilor, a decis să înceapă să producă pantofi de baschet, iar mai târziu și modele pentru alte sporturi. Primul produs revoluționar al mărcii a fost un pantof cu o talpă specială care semăna cu ventuzele unei caracatițe. Pantofii au avut un nivel excelent de amortizare și au oferit aderență și stabilitate. La doar un an după această invenție, câștigătorul maratonului de la Boston a trecut primul linia de sosire în acești pantofi. De atunci, marca a continuat să crească și a devenit din ce în ce mai cunoscută în întreaga lume. Încă din anii 1960, compania a început să își distribuie produsele pe piețele externe, inclusiv în Statele Unite, unde au câștigat o mare popularitate. 

Asics se concentrează pe dezvoltarea de sisteme tehnologice brevetate, pe care le aplică în mod consecvent la toate produsele sale. În anii 1980, a fost înființat Centrul de dezvoltare și cercetare al mărcii, unde, printre altele, au fost dezvoltate modele de pionierat de pantofi sport dedicate femeilor, precum și tehnologia Asics Gel, care constă în utilizarea tălpilor de gel în pantofi pentru a îmbunătăți amortizarea în timpul activității fizice. 

În prezent, gama largă a mărcii include modele specializate de încălțăminte pentru alergători, baschetbaliști, voleibaliști, jucători de tenis și jucători de alte sporturi de echipă și individuale. În plus, brandul produce, de asemenea, ținute pentru diverse activități fizice. Asics este o companie cu tradiție, care s-a dezvoltat semnificativ de-a lungul istoriei sale și a devenit unul dintre cei mai mari producători de accesorii sportive din întreaga lume. 

Extindere descriere Restrângere descriere