• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru masaj

Aparate de masaj în magazinul Sportano: relaxați mușchii încordați!

Cele de dimensiuni mai mici și cu proeminențe stimulează mai bine zonele greu accesibile sau cele mai mari pentru masajul fascial al mușchilor dureroși din fese sau spate. În categoria aparate de masaj de la Sportano există bile simple și duble (Duoballs), dispozitive de masaj și role dezvoltate de mărci renumite, cum ar fi Body Sculpture, SKZL, Ecoweelness, Pure2Improve sau Bushido

Maser - de ce să-l folosiți? Sfaturi de top 

Aparatele de masaj, prin automasajul punctelor de declanșare (zona din jurul burții musculare sau a fasciei înconjurătoare, care este sensibilă și dureroasă atunci când este presată), reduc în primul rând tensiunea și accelerează recuperarea, de exemplu, după un antrenament cu greutăți grele sau după intervale de timp. Le puteți folosi ca o formă de pregătire pentru antrenament - incluse în încălzire, vor hidrata în mod adecvat țesuturile, vor stimula mușchii să lucreze și, astfel, vor îmbunătăți funcția și mobilitatea corpului. Acestea sunt folosite nu numai de către sportivi și fac adesea parte din reabilitare sau sunt recomandate în cazul restricțiilor de mobilitate sau al șederii prelungite (la un birou sau la volan) sau al transportului de sarcini grele. 

Pentru masaj pentru picioare, spate, picioare și multe altele. Alegeți aparatul de masaj potrivit

Înainte de a alege un anumit aparat de masaj, răspundeți la câteva întrebări cheie: Ce experiență aveți cu acest tip de echipament de masaj fascial? Aveți nevoie de un echipament cardio care să funcționeze pentru masarea anumitor părți ale corpului sau de un model mai versatil? Ce veți masa cel mai des? Alegerea corectă a aparatului de masaj este importantă, chiar și numai din motive de confort - un accesoriu prea dur, prea mare sau cu proeminențe poate descuraja efectiv utilizarea regulată, în ciuda tuturor beneficiilor pe care le aduce. 
  
Ca începător, alegeți aparate de masaj care sunt moi și au o suprafață netedă - acest lucru vă va ajuta corpul să se obișnuiască cu automasajul. Utilizați deja terapia de automasaj? Folosiți un dispozitiv cu un design cu nervuri sau cu crampoane pentru o stimulare mai profundă și mai puternică. Un alt aspect de luat în considerare la alegerea tipului de aparat de masaj este lungimea/dimensiunea acestuia. Pentru slăbirea punctelor de declanșare de pe spate, aveți nevoie de o rolă mai lungă sau de o bilă dublă numită Duoball. Pe de altă parte, pentru masarea feselor sau a gambelor, o singură minge va fi potrivită. 

O singură minge de masaj 

În funcție de diametrul său, acesta va funcționa în domenii diferite - cel mic este excelent pentru a ajunge în zone greu accesibile, așa că merită să-l folosiți pentru a masa picioarele, gâtul sau fesele, sau cel mare, care este potrivit pentru a masa o mică durere în zona gambei sau a umerilor. O singură minge de masaj este ușor de folosit - pur și simplu o așezați pe podea sau o sprijiniți de un perete, apoi apăsați zona dureroasă pe ea și începeți o mișcare lentă pentru a căuta zonele cele mai sensibile. 

Minge dublă de masaj  

Duoball va ajuta la reducerea tensiunii la nivelul coloanei vertebrale (regiunea lombară), al pieptului și al gâtului. Atunci când îl cumpărați, acordați atenție dimensiunii conexiunii dintre bile - cea mai mare se va ocupa de durerile lombare, iar cea mai mică este concepută pentru masajul cervical.  

Aparat de masaj cu vibrații  

Funcția de vibrație vă permite să gradați intensitatea presiunii și să relaxați mai repede mușchii încordați. De obicei, un aparat de masaj cu vibrații are mai multe niveluri de viteză de vibrație, ceea ce facilitează adaptarea intensității automasajului la nevoile tale. Este perfect pentru reducerea durerilor de spate, gât, umeri, coapse, viței și picioare. Unele modele, cum ar fi aparatul de masaj cu vibrații PowerBall Duo BM 508 de la Body Sculpture, sunt prevăzute cu un capac suplimentar, care nu numai că servește ca un compartiment de depozitare, dar este, de asemenea, excelent pentru a elibera zonele greu accesibile. 

Instrument de masaj sau rolă 

Designul său vă oferă mult control asupra presiunii exercitate asupra zonei dureroase, ceea ce îl face ideal pentru masajul muscular profund după un antrenament. Prin masarea unor zone specifice, veți îmbunătăți hidratarea țesuturilor și veți stimula circulația, ceea ce va accelera recuperarea. Dispozitivele de masaj și rolele de înaltă calitate sunt oferite de marca SKZL, ale cărei sugestii le veți găsi în gama Sportano.  

Extindere descriere Restrângere descriere