Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Yoga

Practică yoga cu Sportano 

O selecție largă de accesorii profesionale din lumea yoga la Sportano. Aici vi găsi produse atât pentru începători, cât și pentru yoghinii avansați, care nu-și pot imagina o zi fără o practică, chiar și scurtă. Finalizarea primului set de yoga cu Sportano devine mai ușoară. Aici vei găsi covorașe antiderapante, brățări de gleznă și curele, precum și îmbrăcăminte de calitate superioară pentru un confort complet de mișcare, de la mărci de top și etice.  

Care sunt beneficiile yoga? Efectele și beneficiile exercițiilor fizice 

Relaxare, reducerea stresului, autocunoaștere - beneficiile sunt numeroase. Practicând yoga în mod regulat, îți vei crește rezistența la infecții, îți vei îmbunătăți forța atât a mușchilor, cât și a articulațiilor, dar îți vei aprofunda flexibilitatea corpului și îți vei corecta postura acestuia. Practicarea regulată a yoga duce de asemenea, la relaxare și la ameliorarea stresului, ceea ce este posibil prin exerciții combinate cu respirația conștientă.  
Cu toate acestea, yoga nu înseamnă doar întindere și relaxare. Această disciplină este și o modalitate bună de a arde grăsimile și de a-ți modela silueta, lucru pe care îl vei obține practicând Power Yoga sau Ashtanga în special. 

Yoga: accesorii și îmbrăcăminte esențiale  

Există mai multe tipuri de yoga: Vinyasa, Hatha, Yin sau Bikram. Indiferent dacă te-ai decis deja ce tip ți se potrivește cel mai bine, asigură-te că ai accesoriile și îmbrăcămintea necesare pentru fiecare tip de yoga. Mai presus de toate, un covoraș și o îmbrăcăminte adecvată, cum ar fi jambiere și un top, îți vor asigura confortul în timp ce executați asanas. 
Îți place Hatha-yoga, sau să-ți faci corpul mai flexibil? Alege haine nerestrictive, curele de yoga și brățări de gleznă Gaiam pentru a te întinde și mai mult. Ce zici de Yin yoga, sau meditație și relaxare? O pernă îți va oferi un confort deplin, având grijă de relaxarea ta.  

Tinuta de yoga 

Îmbrăcămintea inferioară a yoghinului este formată din colanți sau pantaloni scurți netezi, elastici, netransparenți, cu o bandă largă în talie, care să împiedice strângerea pantalonilor. Materialele respirabile, cum ar fi bumbacul organic, ease™ și spandexul reciclat, vor asigura permeabilitatea aerului, în timp ce utilizarea cusăturilor flatlock garantează o durabilitate ridicată și un confort maxim. O completare funcțională a ținutei este reprezentată și de șosetele antiderapante, care vor crește aderența și îți vor permite să te antrenezi chiar și fără covoraș. 
Forma este esențială - tricoul de yoga potrivit trebuie să se potrivească perfect și să fie respirabil. Un top care permite o gamă maximă de mișcări fără a-ți bloca brațele și umerii este o opțiune bună. Partea de sus este de asemenea un sutien sport, de preferință unul moale și delicat, cu microfibre de nailon, care sunt responsabile de eliminarea umezelii.  
Atunci când îți alegi hainele, merită să cauți certificatele care garantează calitatea produselor și producția etică, cum ar fi OEKO-TEX®, pe care le dețin mărcile de top din Sportano, cum ar fi Joyinme.  

 Accesorii yoga 

Antiderapante și statice - acestea sunt caracteristicile de bază pe care trebuie să le aibă un covoraș de yoga. În plus, trebuie să aibă grosimea potrivită și să fie adaptat la nivelul de avansare al practicantului. Covorașele mai ușoare (1,5 mm) vor fi alese de yoghinii experimentați, în timp ce cele ușor mai groase (4 mm), care oferă mai multă moliciune, vor fi ideale pentru începători. Materialul este de asemenea, important atunci când alegi un covoraș. Marca Schildkröt optează pentru un material sintetic, rezistent la umezeală, în timp ce Joy in me oferă covorașe din cauciuc biodegradabil într-o gamă largă de culori, astfel încât fiecare estetician își poate alege imprimeul de vis. 
Roata de yoga atractivă de la Yoga Design Lab, realizată din plastic ABS sigur, îți va relaxa coloana vertebrală și va mări flexibilitatea. Datorită ei, vei putea să îți deschizi și mai mult corpul și să faci flexiuni mai profunde. Meditația și relaxarea vor fi asigurate de perna pentru ochi și de rola de yoga, cu care vei elimina orice disconfort. 
Yoga în aer liber sau într-un studio special? Vei avea nevoie de o sticlă termică ecologică, reutilizabilă, pe care să o umpli cu apă și de o geantă portabilă pentru saltea, cu o curea reglabilă

Seturi de yoga gata făcute 

Seturile de yoga gata făcute, inclusiv covorașul, curelele, rolele și blocurile sunt o soluție excelentă pentru a-ți putea completa echipamentul de yoga cu prima achiziție și pentru a obține o satisfacție reală de la fiecare practică. Astfel de seturi din Sportano sunt produse selectate de cea mai bună calitate, care vor satisface atât începătorii, cât și yoghinii avansați.  

Extindere descriere Restrângere descriere