Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tricouri de ciclism

Tricouri de ciclism pentru cicliști de agrement și profesioniști

Tricotaje de ciclism în Sportano este o categorie în care veți găsi cele mai bune haine pentru bicicletă selectate de experții noștri. Modele pentru dumneavoastră veți găsi aici atât susținători ai ciclismului de agrement, cât și cicliști profesioniști. Materiale cu țesături unice, certificate care atestă cea mai înaltă calitate și, mai presus de toate, confort de utilizare - toate acestea le veți găsi în tricourile de bicicletă de la Sportano.ro! 

Cumpărând un tricou de ciclism: ce să căutați? 

Atunci când alegeți un tricou de ciclism, merită să acordați atenție mai multor factori. Primul dintre acestea este materialul, care trebuie să fie în mod necesar sintetic. Se vorbește mult despre alegerea țesăturilor naturale, dar acestea sunt bune pentru uzura de zi cu zi. Atunci când practicați sport, este foarte important ca tricoul de ciclism să nu absoarbă umezeala, ci să o evacueze rapid. Acest lucru este asigurat de hainele confecționate din materiale sintetice, dintre care cel mai popular este poliesterul. Singurul material natural recomandat este lâna merinos. Proprietățile sale termoactive sunt similare cu cele ale țesăturilor sintetice. 

Merită, de asemenea, să acordați atenție tehnologiilor utilizate în tricourile de ciclism. Acestea sunt deosebit de importante pentru cicliștii profesioniști. În modelele moderne de tricouri veți găsi, printre altele, filtru UPF, care protejează pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare, precum și strat DWR care asigură rezistența la apă. În plus, tricoul trebuie să fie tăiat și dimensionat corespunzător pentru a se potrivi purtătorului. Puteți găsi tricouri de ciclism pentru femei, bărbați și copii la Sportano. Alegeți o mărime apropiată de corpul dumneavoastră, dar nu restrictivă. Tricourile prea largi nu sunt o alegere bună. 

Un tricou de ciclism poate avea, de asemenea, avantaje suplimentare, cum ar fi buzunare, fermoare, elemente reflectorizante sau plasă. Acest lucru vă permite să adaptați perfect îmbrăcămintea la nevoile și preferințele dumneavoastră. Datorită fermoarelor și a ochiurilor de plasă, puteți ajusta cu ușurință îmbrăcămintea la condițiile meteorologice actuale. Reflectoarele vă vor face mai vizibil, iar buzunarele vă vor permite să depozitați cele mai necesare accesorii (sau gustări sănătoase) pe traseu. 

Tricoul de ciclism vs. sezonul: care dintre ele să alegi?

Toți pasionații de ciclism sunt conștienți de faptul că vremea de pe șosea poate fi imprevizibilă. Printre tricourile pentru ciclism reunite în Sportano veți găsi modele potrivite pentru diferite anotimpuri. În timpul verii și primăverii, un tricou de ciclism fără mâneci și unul cu mâneci scurte vor funcționa bine. În sezonul de toamnă și de iarnă, cel mai bine este un tricou de ciclism cu mânecă lungă. Unele persoane poartă mâneci lungi chiar și în lunile călduroase, așa că cel mai important lucru este să alegeți un model în funcție de preferințele dumneavoastră. La Sportano, veți găsi tricouri de la cele mai bune mărci de pe piață, inclusiv POC, Alé, ION și Santini. Alege-ți modelul astăzi și pornește la drum cu Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere