Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fischer

Fischer

În 1924, Josef Fischer a făcut pasul îndrăzneț de a-și înființa propria companie pentru a produce schiuri sub numele său: Fischer. Sub conducerea lui Josef, compania a vândut jumătate de milion de schiuri, dar cea mai mare perioadă de creștere a mărcii a venit sub conducerea fiului său, Josef Junior, care a extins semnificativ activitățile și influența mărcii cu ideile sale inovatoare. 

În anii 1960 și 1970, marca Fischer s-a specializat în producția de schiuri de fond și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de schi din lume. În plus, în 1973, Fischer a decis să își extindă gama de rachete de tenis de înaltă calitate și a încheiat un parteneriat cu alte mărci pentru a forma Sport AG 

Cea mai bună dovadă a calității Fischer este faptul că produsele sale sunt folosite de sportivi profesioniști din întreaga lume, cum ar fi cei mai buni săritori cu schiurile din Polonia. La Jocurile Olimpice de iarnă din 2013 de la Soci, schiorii scandinavi care au folosit echipamentul Fischer au câștigat peste 100 de medalii.  

De-a lungul anilor, marca Fischer și-a consolidat poziția pe piață. Compania utilizează tehnologii moderne, cum ar fi Air Tec, Carbon Tech, Full Diagonal Toe și Powerrail în produsele sale, care sporesc calitatea acestora și asigură un nivel ridicat de confort. Astăzi, Fischer este unul dintre cei mai mari producători de echipamente de schi, cu produse de care se bucură mii de consumatori din întreaga lume. 

Extindere descriere Restrângere descriere