• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de fotbal

Ghete de fotbal în magazinul Sportano

Alegerea ghetelor de fotbal potrivite este de o importanță capitală. Calitatea prelucrării lor, sistemele, tehnologiile și clasa de materiale utilizate au un impact direct asupra eficienței driblingului, a preciziei loviturilor și a protecției împotriva accidentărilor. Acest lucru este valabil atât pentru începători și jucători de agrement, cât și pentru fotbaliștii profesioniști. Prin urmare, merită să verificați oferta magazinului Sportano, care include o selecție a celor mai bune modele de ghete de fotbal exclusiv de la producători renumiți.  

Tipuri de ghete de fotbal

Ghetele de fotbal sunt denumite în mod obișnuit stopperi, dar diviziunea este mult mai largă. Cei mai buni producători oferă cizme cu diferite tipuri de tălpi, care sunt selectate în funcție de tipul de teren. În toate cazurile, obiectivul este același: asigurarea celui mai bun echilibru posibil între aderența și manevrabilitatea pantofului. Pentru a atinge cel mai înalt nivel de joc, ghetele de fotbal trebuie alese în funcție de scopul lor și de nivelul jucătorului.  

Ghete de fotbal pentru gazon natural sau artificial

Unul dintre cele mai populare tipuri de pantofi pentru a juca fotbal sunt așa-numitele lanki. Cuiele din plastic, cauciuc sau material sintetic, realizate dintr-un amestec de materiale de înaltă calitate, sunt fixate permanent pe talpă. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea pe terenuri uscate cu gazon natural (gazon) sau artificial.  

Ghete de fotbal pentru suprafețe umede 

Un alt tip de cizmă de fotbal este cea de plută sau cu șurub, menționată mai sus. Acestea au, de asemenea, cuie pe talpă, dar sunt fabricate din metal sau plastic dur și, de obicei, sunt mai puține cuie decât lăncile. Acest lucru le permite să își mențină aderența pe terenurile mlăștinoase sau pe cele cu iarbă puțină. Șuruburile sunt un tip de pantofi în care cuiele pot fi înlocuite cu o cheie specială.   

Ghete de fotbal pentru gazon artificial 

Pe terenurile artificiale și moi (de exemplu, vulturii populari), ghetele de fotbal cu gazon sunt ideale. Crampoanele de cauciuc mici și scurte sunt plasate destul de dens pe talpa ghetelor de fotbal cu gazon. Acest lucru le face ușoare și, în același timp, asigură o bună aderență.  

Ghete de fotbal în sală

Pantofii de fotbal pentru interior sunt concepuți pentru a fi utilizați pe terenuri de fotbal de interior cu o suprafață de parchet sau de cauciuc. Aceștia au tălpi de cauciuc complet plate, de obicei în culori deschise sau neutre. Acest lucru asigură faptul că nu lasă urme atunci când alunecă.   

Cele mai bune ghete de fotbal de la branduri de top 

Cele mai bune ghete de fotbal sunt fabricate din materiale ușoare, dar durabile. De exemplu, stopperii de fotbal Nike Phantom GT2 Elite FG cu construcție Flyknit realizată din fibre de fire flexibile pentru o potrivire perfectă. Pentru jocul în interior, modelul Mizuno Rebula Sala Elite IN ar fi ideal, cu o parte superioară din plasă rezistentă care oferă un confort excelent și o senzație optimizată a mingii.   

Ghetele de fotbal de la Sportano oferă o selecție a celor mai bune modele pentru fiecare suprafață. 

Extindere descriere Restrângere descriere