• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ticket To The Moon

Ticket To The Moon

Ticket To The Moon este un brand renumit care produce hamace de calitate excelentă în Bali din 1996.

Hamacurile Ticket To The Moon sunt compacte, respirabile, rezistente la mucegai, flexibile și durabile, pentru un confort de neegalat atunci când călătoriți și vă bucurați de aer liber.

Fiecare hamac Ticket To The Moon este supus unor teste riguroase în condiții extreme pentru a asigura cea mai înaltă calitate și fiabilitate. Sunt realizate manual de meșteri experimentați, care acordă o mare atenție fiecărui detaliu. Pentru producerea de hamace sunt folosite doar materiale de nailon de cea mai înaltă calitate pentru parașute, care oferă rezistență și durabilitate excepționale.

Facilitățile de producție Ticket To The Moon din Bali sunt renumite pentru precizia și atenția acordată calității. Compania se angajează să ofere clienților produse care îndeplinesc cele mai înalte așteptări, motiv pentru care brandul oferă o garanție de 10 ani pentru hamacele sale, ceea ce este o expresie a încrederii în calitatea și durabilitatea produselor oferite.

Gama Ticket To The Moon include hamace într-o varietate de dimensiuni și combinații de culori pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe. Toate hamacele sunt certificate OEKO-TEX® Standard 100, ceea ce garantează că nu conțin substanțe chimice nocive și că sunt prietenoase cu pielea.

Pe lângă hamacele în sine, brandul oferă și o gamă largă de accesorii care facilitează utilizarea acestora și sporesc confortul utilizării. Fie că plănuiți o vacanță, o campare sau doar doriți să vă relaxați în grădină, hamacele Ticket To The Moon sunt însoțitorul perfect de călătorie.

Cu Ticket To The Moon, călătoriile devin mai plăcute și mai relaxante.

Extindere descriere Restrângere descriere