• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

LEKI

Leki

LEKI și-a făcut debutul în 1948 în orașul german Kirchheim unter Teck, cu introducerea primilor bețe de schi din fibră de sticlă, care erau inovatoare la acea vreme. De atunci, compania a crescut în mod constant și acum poate fi descrisă ca fiind una dintre cele mai importante mărci de bețe de schi, de drumeție și de alte sporturi.  

Perfecțiunea și atenția acordată fiecărui detaliu sunt caracteristicile LEKI. De-a lungul anilor, compania s-a concentrat pe dezvoltare, creând peste 200 de soluții moderne utilizate în produsele sale. LEKI se adresează atât începătorilor, cât și sportivilor profesioniști, cu bețe de calitate superioară. În 1978, bastoanele marca LEKI au debutat chiar și pe cel mai înalt vârf din lume - Muntele Everest (8848 m.). 

LEKI produce, de asemenea, mănuși de schi de calitate, realizate din țesături izolatoare inovatoare și straturi hidrofuge, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu bețele și să ofere confort pentru orice activitate sportivă. Produsele LEKI combină calitatea germană, prelucrarea de precizie și un design unic, care va satisface orice utilizator.  

Extindere descriere Restrângere descriere