Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

adidas

adidas

Marca germană adidas a fost fondată în 1924. Numele său provine de la primele litere ale prenumelui fondatorului său: Adolf Dassler. Marca comercială a companiei este reprezentată de cele trei dungi, iar principalele sale game includ adidas sport, adidas classic și adidas style. Compania este specializată în producția de pantofi de antrenament, îmbrăcăminte sport (cum ar fi bluze, pantaloni, șosete, tricouri, sutiene) și alte accesorii.  

Încă de la înființare, adidas s-a concentrat pe creștere. Deși nu a fost prima marcă care a oferit pantofi sport, este cea mai asociată cu aceștia. Adidas este un precursor al soluțiilor moderne - încă din 1984, compania a dezvoltat un pantof modern cu un afișaj și sistemul Micropacer, care analizează datele privind activitatea fizică: măsoară distanța și numărul de calorii arse. Doar un an mai târziu, marca a fost prima care a oferit clienților săi personalizarea produselor și a introdus pantofi cu seturi de markere care pot fi folosite pentru a decora pantofii în orice mod.  

În 2002, celebrul fotbalist David Beckham a colaborat cu marca, ceea ce a dus la crearea unei noi linii de îmbrăcăminte. În plus, au colaborat cu brandul și alți sportivi cunoscuți, precum Luis Suárez, Gareth Bale și fotbaliștii polonezi Grzegorz Krychowiak și Łukasz Fabiański. 

Astăzi, adidas este una dintre cele mai populare mărci din industria sportului. Produsele sale sunt dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul adiPrene, care este responsabil pentru proprietățile de amortizare ale pantofilor, și adiWear, care completează talpa pantofilor cu o protecție suplimentară din cauciuc. De-a lungul anilor, adidas a dezvoltat o serie de sisteme fiabile care sunt utilizate în produsele sale. Ca urmare, gama mărcii este disponibilă pentru sportivii profesioniști, începători și pentru oricine își dorește un confort și o durabilitate maximă pentru îmbrăcămintea și încălțămintea de zi cu zi. 

Extindere descriere Restrângere descriere