• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Patagonia

Patagonia este un brand american a cărui istorie datează din 1973, când Yvon Chouinard, fascinat de alpinism încă de la o vârstă fragedă, a decis să-și înființeze propria companie. De-a lungul anilor, Yvon a dezvoltat constant oferta brandului, iar de-a lungul timpului Patagonia a câștigat recunoaștere și a devenit unul dintre cei mai recunoscuți producători de îmbrăcăminte outdoor din lume.

Sediul Patagonia este situat în orașul Ventura, California, ceea ce demonstrează legătura profundă a mărcii cu cultura în aer liber a Californiei și dragostea pentru natură. Reflectarea acestui lucru se vede în calitatea și designul fiecărui produs, care reflectă crudența și frumusețea peisajului natural care îi inspiră pe creatorii mărcii.

Timp de mai bine de jumătate de secol, Patagonia și-a extins operațiunile în întreaga lume, cu magazine în peste 10 țări și fabrici în 16 țări. Acest brand este recunoscut la nivel global, câștigând recunoaștere atât în rândul profesioniștilor, cât și al amatorilor de activități în aer liber.

Una dintre caracteristicile unice ale mărcii este abordarea sa asupra producției de îmbrăcăminte. Patagonia se concentrează pe longevitatea și durabilitatea produselor sale, încercând să reducă consumerismul prin promovarea reparațiilor și reciclării. Compania oferă clienților săi un program de reparații care vă permite să prelungiți durata de viață a hainelor și să minimizați risipa de resurse.

Viziunea Patagoniei este de a inspira și educa consumatorii, încurajându-i să facă alegeri informate care au un impact pozitiv asupra planetei. Prin activitățile și produsele sale, Patagonia oferă un exemplu pentru alte companii, arătând că afacerile și grija pentru mediul natural pot și trebuie să meargă mână în mână.

Extindere descriere Restrângere descriere