• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Remorci pentru biciclete

Remorci pentru biciclete și scaune auto: călătoriți împreună pe două roți

Ciclismul activ în familie este unul dintre cele mai bune moduri de a vă petrece timpul liber. Atunci când copilul dvs. nu este încă capabil să meargă (sau chiar să se așeze independent), scaunele și remorcile pentru biciclete vin în ajutor. Pe de altă parte, scaunele pentru biciclete sunt o alegere excelentă pentru copiii mai mari. Oricare ar fi soluția pe care o alegeți, siguranța copilului dumneavoastră este primordială. La Sportano veți găsi o gamă largă de scaune și remorci pentru biciclete. Prin alegerea pieselor și accesoriilor noastre pentru biciclete, puteți fi siguri că copilul dumneavoastră va fi în siguranță și că mersul pe bicicletă va deveni și mai plăcut.

Remorcă de bicicletă pentru copii: ce să căutați atunci când cumpărați?

Am pregătit pentru dumneavoastră un scurt ghid cu privire la ce trebuie să căutați atunci când cumpărați o remorcă pentru biciclete. Aflați toate informațiile necesare despre produsele disponibile de la Sportano.

Dimensiune

În gama noastră veți găsi remorci pentru biciclete potrivite pentru unul sau doi copii. Fiecare remorcă are o limită maximă de înălțime și greutate. O remorcă pentru o persoană are o sarcină maximă de aproximativ 35 kg, iar o remorcă pentru două persoane are o sarcină maximă de 45 kg. În ambele variante, limita superioară de înălțime este de aproximativ 120 cm.

Depreciere

Diferite modele de remorci pentru biciclete folosesc diferite tehnologii și metode de amortizare a vibrațiilor. Primul tip este amortizarea cu foi: arcurile pot face față majorității situațiilor pe care le veți întâlni atunci când vă plimbați prin oraș. Al doilea tip este amortizarea cu arcuri: arcurile funcționează bine nu numai pe drumuri asfaltate, ci și atunci când mergeți pe teren accidentat și dificil.

Material

Remorcile pentru biciclete disponibile la Sportano oferă protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Datorită utilizării materialului impermeabil în construcția majorității produselor, copilul dvs. va fi protejat de ploaie, iar țesătura rezistentă la vânt îl va proteja, de asemenea, de rafalele neplăcute. De asemenea, materialul ar trebui să aibă orificii de aerisire și posibilitatea de a le acoperi pentru a nu permite intrarea apei.

Funcționalitate

Atunci când vă decideți ce remorcă să cumpărați, merită să vă gândiți și dacă aceasta va fi folosită doar pentru ciclism sau și pentru alte activități, cum ar fi joggingul sau schiul de fond. Remorcile pentru trasee de iarnă pot fi echipate cu patine speciale, în timp ce modelele cu ghidon reglabil și amortizare întărită sunt ideale pentru alergare. Siguranța în timpul mersului pe role este asigurată de frânele pe disc suplimentare.

Extindere descriere Restrângere descriere