Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fotbal

Fotbal: antrenează-te la cel mai înalt nivel cu Sportano.ro 

Joci fotbal profesionist? Sau poate vă întâlniți cu prietenii în fiecare săptămână la unul dintre vulturi? Oricare ar fi nivelul tău de activitate, antrenează-te întotdeauna la cel mai înalt nivel cu Sportano! În oferta noastră veți găsi echipament și îmbrăcăminte de fotbal de la mărci de top: Nike, Mizuno, Exit, Select sau Pure2Improve.  

Îmbrăcăminte și accesorii esențiale pentru fotbal

Fotbalul este un sport care poate fi practicat pe tot parcursul anului. Prin urmare, merită să vă echipați cu haine, încălțăminte și accesorii adaptate la condițiile meteorologice actuale sau la tipul de teren. Îmbrăcămintea adecvată și alte elemente vor proteja împotriva posibilelor leziuni și vor permite scoaterea la iveală a întregului potențial al unui atlet. 

Ghete de fotbal la Sportano

Atunci când alegeți ghetele de fotbal, trebuie să țineți cont în primul rând de tipul de suprafață și de nivelul de experiență al utilizatorului. Cizmele de lăngă sunt folosite pentru a juca pe iarbă naturală. Acestea sunt ghete de fotbal, în care crampoanele din plastic sau cauciuc sunt de înălțime medie și fixe. Cizmele Lank sunt ideale pentru utilizarea pe terenuri uscate, pe vreme perfectă. Să luăm, de exemplu, modelul Nike Phantom GT2 Pro FG, care mărește zona de contact cu mingea datorită legăturilor laterale, asigurând lovituri și driblinguri precise.  

Un alt tip de încălțăminte de fotbal este așa-numitul "stopper", care este conceput pentru gazonul natural umed. De exemplu, pantofii Mizuno Morelia Neo II MD din piele naturală de înaltă calitate, care păstrează aderența pe terenurile nisipoase chiar și în condiții de ploaie puternică.  

Pentru a juca pe suprafețe artificiale, cum ar fi vulturii, merită să alegeți așa-numitul gazon. Acestea sunt ghete de fotbal, care au pe talpă crampoane de cauciuc mici și scurte. Printre acestea se numără modelul Nike Phantom GT2 Academy DF SW TF cu un guler special Dynamic Fit, care protejează suplimentar glezna și crește controlul mingii.  

Fotbalul în sală, sau așa-numitul futsal, necesită o talpă complet plată, cu culori strălucitoare, care să nu lase urme pe suprafața de cauciuc sau pe ringul de dans. Este vorba, de exemplu, de Mizuno Rebula Sala Elite, cu o parte superioară din plasă de cauciuc pentru ventilație și o talpă intermediară umplută cu spumă U4ic pentru a crește amortizarea pantofului.  

Profesioniștii ar trebui să ajungă la modele avansate de pantofi de fotbal, cum ar fi Nike Phantom GT2 Elite FG. Construcția specială din fire ușoare Flyknit se adaptează perfect la picior, iar structura aderentă a părții superioare înseamnă precizie perfectă la fiecare atingere a mingii. 

Îmbrăcăminte de fotbal la Sportano

Pentru a juca fotbal pe un teren în aer liber în zilele călduroase și toride, merită să alegeți tricouri cu mâneci scurte și pantaloni scurți de calitate superioară. Aceste articole de îmbrăcăminte de la Nike sunt confecționate din țesătura Dri-FIT care elimină umezeala, menținându-vă răcoros și confortabil pe toată durata meciului. În plus, acestea sunt fabricate din poliester 100% reciclat. În zilele mai reci, vă puteți echipa cu tricouri cu mânecă lungă, inclusiv Nike Therma-FIT, care rețin căldura. Pantalonii lungi sunt, de asemenea, o alegere bună, deoarece picioarele lor conice vă oferă un control deplin asupra mingii. 

Accesorii de fotbal la Sportano

Protejați-vă împotriva rănilor cu protecții de înaltă calitate, durabile, turnate, cu un strat de spumă perforată care le face practic imperceptibile. Pentru confort, există, de asemenea, zone întărite pentru călcâi și degete, cu o curea pentru arcadă pentru a oferi sprijin. Când vine vorba de transportul echipamentului de fotbal, o geantă încăpătoare precum Nike Academy Team este ideală. Aceasta are un compartiment principal pentru minge și ghete, un compartiment special pentru hainele ude și un compartiment mai mic cu fermoar pentru obiecte mici, cum ar fi portofelul sau cheile. 

Ce minge de fotbal ar trebui să aleg? Modele recomandate

Alegerea tipului și a dimensiunii mingii de fotbal depinde și de tipul de suprafață. Mingile de fotbal realizate din piele sintetică de înaltă calitate cu microfibre și o vezică Zero-Wing sunt potrivite pentru terenurile cu iarbă naturală. Acest lucru asigură o rotunjime și o durabilitate optimă și de lungă durată. Pentru jocul pe suprafețe artificiale, mingile PU din piele sintetică cu căptușeală în 5 straturi sunt alegerea potrivită. Pe de altă parte, pentru jocul în interior se folosesc mingi cu structură granulară, care sunt mai ușoare și mai moi decât mingile standard.  

Echipamente și accesorii de fotbal în magazinul Sportano

Sportano oferă echipament de fotbal de calitate superioară de la cele mai bune mărci din lume. Datorită unei selecții largi, produsele pot fi adaptate la tipul specific de sport și la nivelul de avansare. Sportano oferă, de asemenea, accesorii suplimentare pentru antrenamentele de fotbal, cum ar fi porți și antrenoare. De exemplu, EXIT Kickback Rebounder, care vă permite să efectuați exerciții intensive de aruncări, precum și antrenamente de pase sau de recepție. Construcția robustă asigură durabilitatea, în timp ce roțile îl fac ușor de transportat și de mutat. Sportano oferă echipament complet pentru fiecare jucător de fotbal. 

Extindere descriere Restrângere descriere