Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Jachete anti-vânt

Jachete impermeabile la vânt - durabilitate și confort indispensabile în magazinul online Sportano 

În timpul activităților în aer liber, se pot întâlni adesea condiții nefavorabile, cum ar fi ploaia, temperaturile scăzute și vântul. Rafalele puternice de vânt sunt cele care pot îngreuna activitățile de zi cu zi, mai ales dacă faceți drumeții, alergați sau mergeți cu bicicleta. În astfel de cazuri, merită să vă echipați cu o jachetă rezistentă la vânt de înaltă calitate, care să garanteze proprietăți ridicate de rezistență la vânt și, în același timp, să fie suficient de respirabilă. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi jachete rezistente la vânt pentru alergare, ciclism sau trekking de la mărci renumite precum Rab, Peak Performance, Columbia, LEGO sau Jack Wolfskin.  

Femei, bărbați, ciclism sau alergare - tipuri de jachete anti-vânt și utilizarea lor 

Cel mai bun mod de a vă proteja împotriva rafalelor puternice de vânt este o jachetă rezistentă la vânt. Unele modele au izolație sau acoperiri suplimentare pentru a proteja și împotriva ploii și a frigului. Cu toate acestea, utilizarea straturilor suplimentare face să plutească greutatea jachetei, ceea ce merită luat în considerare la cumpărare. Printre tipurile de jachete veți găsi o jachetă rezistentă la vânt pentru femei și o jachetă rezistentă la vânt pentru bărbați. Acestea sunt în mare parte modele versatile, care vor funcționa bine pentru plimbări în oraș, cumpărături sau drumeții în munți. În plus, vă puteți echipa cu o jachetă rezistentă la vânt pentru alergare și ciclism. De obicei, alergătorii și cicliștii evită acest tip de îmbrăcăminte, dar uneori condițiile meteorologice necesită un produs care să protejeze eficient împotriva vântului și a frigului. Acestea sunt, de obicei, modele făcute pentru condiții extreme, ultraușoare, în care greutatea afectează performanța și turismul.  

Jachetă rezistentă la vânt - utilă mai des decât crezi 

Jacheta de vânt este o piesă de îmbrăcăminte sportivă foarte versatilă, deoarece este utilă la munte, mai ales în timpul drumețiilor în anotimpurile de tranziție, când bate vântul și sunt temperaturi mai scăzute. Protejează eficient împotriva vânturilor puternice și, în același timp, este extrem de ușor, astfel încât nu ocupă mult spațiu în bagaj. În plus, este apreciat de pasionații de alergare, deoarece, datorită greutății reduse a produsului, nu afectează performanța sau confortul în alergare. Acest tip de îmbrăcăminte este folosit și de bicicliștii care doresc să se protejeze de condițiile nefavorabile. Jacheta pentru femei și jacheta pentru bărbați sunt o alegere excelentă pentru activitățile în aer liber, precum și pentru utilizarea zilnică, datorită utilizării lor versatile.  

Jachetă de vânt și de ploaie - diferențe 

O jachetă de ploaie și vânt este o combinație excelentă pentru toate activitățile în aer liber, unde se caută de obicei un model care să protejeze împotriva vântului și a ploii. În primul rând, cele două produse diferă în ceea ce privește construcția membranei utilizate și tipul de membrană în sine, unde trebuie să se țină cont de doi parametri: impermeabilitatea și respirabilitatea. Primul parametru este măsurat de coloana de apă, unde valorile sunt exprimate în milimetri. Cele mai bune modele au o rezistență la apă de peste 10 000 mm și chiar mai mult. Pe de altă parte, respirabilitatea se măsoară cu unitatea h/H20/m2. Majoritatea modelelor de pe piață au membrane speciale care fac produsele rezistente la vânt și, de asemenea, impermeabile, cu acoperiri precum tehnologia DWR. Astfel, apa se scurge de pe suprafața țesăturii în loc să se absoarbă, menținându-vă uscat în orice condiții.  

Alegerea unei jachete rezistente la vânt - informații de bază și mărci 

Atunci când alegeți jacheta rezistentă la vânt potrivită, acordați atenție materialului de construcție, care indică durabilitatea și performanța corectă a hainei. Cel mai adesea, aceste tipuri de jachete sunt concepute din materiale sintetice, cum ar fi poliesterul, nailon, poliamida sau elastan. Cu toate acestea, merită să alegeți o jachetă cu membranele potrivite, care sunt responsabile pentru rezistența la vânt și respirabilitate a produsului, cum ar fi GORE® WINDSTOPPER®. Aceasta este o membrană cu proprietăți excelente de rezistență la vânt și de respingere a apei și asigură că produsul este respirabil în orice condiții.  

Dacă sunteți în căutarea unei jachete pentru femei sau bărbați rezistente la vânt, verificați modelele softshell cu membrană. O membrană este un înveliș flexibil între materialul exterior și cel interior, iar funcția sa este de a vă proteja de vânt și de a vă proteja parțial de ploaie. În plus, trebuie să urmăriți mai multe elemente importante care sunt responsabile pentru o mai bună rezistență la condiții nefavorabile. În primul rând, există modele cu spate prelungit, precum și o glugă sub care puteți pune o pălărie sau o cască, în funcție de activitate. Canelura din partea de jos a jachetei protejează împotriva rafalelor de vânt. 

În magazinul nostru Sportano.ro veți găsi jachete de înaltă calitate, rezistente la vânt, pentru alergare, ciclism, dar care sunt potrivite și pentru alte activități în aer liber. Vă vom echipa cu cele mai bune modele de la mărci renumite, precum Peak Performance, Rab, Columbia, Jack Wolfskin sau LEGO

Extindere descriere Restrângere descriere