• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ATOMIC

Atomic

Atomic este o companie de echipamente de schi fondată în 1955, originară dintr-un oraș de la poalele Alpilor austrieci. Marca a început cu patru persoane la bord și producea aproximativ 50 de perechi de schiuri pe an. Cu toate acestea, datorită calității ridicate a produselor sale, compania s-a dezvoltat rapid și, în termen de cinci ani de la înființare, și-a mărit de câteva ori producția. În anii 1980, marca Atomic s-a deschis și către alte țări, înființând hale de producție în țările din Europa de Est.  

La început, Atomic nu producea doar schiuri, ci și tobogane și roți de căruță, dar în curând a decis să renunțe la primele două pentru a dezvolta gama de schiuri. Astăzi, marca este unul dintre cei mai importanți producători din domeniul sporturilor de iarnă, iar produsele sale sunt folosite de sportivi profesioniști precum Benjamin Raich, Tom Hilde, Thomas Morgenstern și Marcel Hirscher.  

Atomic investește de ani de zile în tehnologie și în soluții inovatoare, astfel încât produsele sale să garanteze calitate și confort de top. Aceasta include Ultra Power Woodcore, Densolite Core, Titanium Powered, Carbon Tank Mesh, Firewall, Full Sidewall și multe alte sisteme care îmbunătățesc performanța schiului. Brandul Atomic are seria principală de schiuri Vantage, Backland, Maverick, Punx, Bent Chetler (creată în colaborare cu Chris Benchetler) și Redster, care este împărțită în subcategorii mai mici, mai specializate, cum ar fi Fis-Slalom și Fis-Super G. 

Brandul a primit până la douăsprezece premii de renume în Cupa Mondială de schi alpin, iar sportivii care folosesc produse Atomic au câștigat în mod repetat medalii de aur la im Olympic Games și la alte competiții sportive.  

Extindere descriere Restrângere descriere