Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căști audio

Căștile sportive din magazinul Sportano 

Categoria Căști de pe Sportano.ro este un loc unde poți găsi cele mai bune produse de pe piață. Toate modelele provin de la producători verificați și cu experiență dovedită, iar selecția lor este realizată de cei mai competenți specialiști din industrie. Căștile sport de la Sportano nu sunt doar căști pentru alergare, ci și cele care sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. Modelele moderne de diferite tipuri, forme și modele sunt o garanție a sunetului de cea mai înaltă calitate, chiar și în condiții solicitante. Alege-ți căștile de la Sportano.ro și convinge-te singur. 

Ce căști de sport să alegi? 

Atunci când alegi căștile pentru sport, merită să iei în considerare diverși parametri - tipul de căști, tipul de conectivitate, rezistența la apă, calitatea sunetului sau necesitatea de a le încărca. Sportano oferă căști pentru sport cu o asemenea varietate de caracteristici încât cu siguranță vei găsi un model care să îți satisfacă toate așteptările. Gama de frecvențe, sursa de alimentare, versiunea cu Bluetooth - totul este adaptat la nevoile tale. 

Cu fir/fără fir 

Căștile sportive cu fir sunt cele care au un cablu cu conector Jack sau Lightning și pot fi conectate la un dispozitiv - cum ar fi un telefonul sau o tabletă. Căștile wireless nu au cablu și se conectează la dispozitive folosind, de exemplu Bluetooth-ul. Datorită acestui fapt, raza lor de operare este mai largă decât în cazul modelelor cu fir - te poți îndepărta de echipament chiar și la câțiva metri. Atunci când faci sport, căștile cu wireless sunt de obicei cele mai confortabile, deoarece nu îți limitează mișcările. Cu toate acestea, atunci când faci exerciții pe o bandă de alergare sau pe o bicicletă staționară, nimic nu te împiedică să îți conectezi căștile la smartphone cu un cablu. 

Pe ureche/în ureche 

Căștile sport over-ear sunt modele care se sprijină pe ureche - nu se introduc în lobul urechii. Cele două căști pot fi conectate între ele printr-o bandă pentru cap, astfel încât să se potrivească perfect și să rămână bine fixate. Acestea pot fi cu fir sau fără fir și pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi butoane de reglare sau un microfon. Căștile sport in-ear sunt mult mai mici și se introduc direct în ureche. De asemenea, acestea sunt disponibile atât în versiune cu fir, cât și fără fir. 

Bluetooth/radio 

Căștile sport cu Bluetooth se caracterizează prin faptul că se conectează la dispozitive folosind doar Bluetooth, în timp ce modelele radio necesită transmisie radio. Acestea sunt încărcateprintr-o stație de andocare, astfel încât sunt întotdeauna gata de utilizare. 

Căști sportive pentru exerciții specifice: sfaturi pentru cumpărători

Orice sport este caracterizat de un tip diferit de efort, așadar necesită diferite tipuri de echipament din partea persoanei care se antrenează. Acest lucru nu este diferit în cazul căștilor. Deși multe modele sunt potrivite pentru diferite discipline, merită să analizăm care vor fi cele mai bune căști pentru alergare și care pentru sala de sport sau pentru ciclism. 

Căști universale de antrenament 

Căștile universale pentru antrenament sunt potrivite pentru o varietate de sporturi, precum și pentru utilizarea zilnică. Acestea ar trebui să se potrivească cel mai bine preferințelor tale, deoarece confortul de utilizare nu vine doar din funcționalitate, ci și din confort. Acordă atenție tipului de căști - dacă te simți confortabil cu căștile on-ear, acest model va fi perfect pentru tine. Dacă preferi modele in-ear mici și compacte, aruncă o privire la gama largă de modele JBL, de exemplu. Cele mai bune căști pentru sport ar trebui să fie rezistente la deteriorare și umiditate

Căști de alergare 

La Sportano vei găsi cele mai bune căști de alergare pentru a-ți face antrenamentul mai plăcut. Cea mai importantă caracteristică a acestora este că se potrivesc bine în urechi și nu cad în timpul șocurilor. Alergarea în aer liber poate implica expunerea la ploaie, așa că este important ca aceste căști să fie rezistente la apă. Sportivii sunt mai predispuși să aleagă căști wireless on-ear sau in-ear pentru alergare - primele sunt amplasate pe lobul urechii, în timp ce cele din urmă sunt introduse până la capăt în canalul urechii. De asemenea, sunt populare căștile cu un cârlig suplimentar pentru o mai bună stabilitate și cele conectate împreună printr-un cablu scurt pentru a preveni pierderea unei căști. 

Căști pentru sala de sport

La sala de sport, este obișnuit să observi căști in-ear la cineva. Acest lucru se datorează mai multor motive - designul lor confortabil le permite să fie transportate confortabil și să fie rezistente la deteriorări chiar și în geanta de gimnastică. Banda pentru cap le face să se potrivească bine, astfel încât vor funcționa bine pe diverse aparate unde te antrenezi în mai multe poziții. În plus, acestea amortizează zgomotul ambiental, ceea ce este deosebit de important pentru mulți utilizatori atunci când se antrenează printre alte persoane. 

Căști pentru ciclism 

Căștile pentru bicicletă nu trebuie să acopere complet sunetele ambientale, deoarece acest lucru s-ar putea dovedi periculos atunci când circuli pe stradă printre mașini. Datorită vitezelor pe care le pot atinge, ar trebui să fie în special în asigurate în ceea ce privește căderea și rătăcirea. De aceea, nu este neobișnuit să alegi căști cu fir pentru ciclism sau cel puțin conectate între ele printr-un cablu scurt. 

Căști sportive recomandate de la mărci cunoscute 

În categoria Căști de la Sportano.ro vei găsi produse numai de la cei mai reputați producători din industrie (cum ar fi JBL). În acest fel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la calitatea produselor și te poți concentra doar pe propriile preferințe și nevoi. Nu întârzia și alege căștile de la Sportano astăzi. 

Extindere descriere Restrângere descriere