Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Iluminarea bicicletelor

Iluminatul bicicletelor în magazinul de sport Sportano 

Siguranța în timpul mersului pe bicicletă este un aspect de care trebuie să ne ocupăm fără greș. Dacă sunteți în căutarea unui sistem de iluminat pentru biciclete durabil, fiabil și eficient, Sportano vă oferă produse de la mărci recunoscute în lumea ciclismului. Vizitați Sportano.ro și pedalați în siguranță - oriunde vă poartă roțile! 

Ce lumini să aleg pentru bicicleta mea?

Atunci când vă decideți să cumpărați o bicicletă, este necesar să o echipați cu un set de lumini pentru a face ciclismul mai sigur. Merită să știți că, în cazul în care vă alăturați traficului cu alte vehicule pe drumurile publice, legea impune, de asemenea, un sistem de iluminat corespunzător. Ce lumini de biciclete să alegeți? Totul depinde de locul în care mergeți cu bicicleta. 

Lumini de bicicletă față

Luminile de avertizare pentru biciclete sunt potrivite în principal pentru locurile în care vizibilitatea rămâne bună indiferent de ora din zi sau nouă - de exemplu, pe străzile orașelor. Iluminatul de cea mai mică putere semnalizează de obicei poziția biciclistului doar după lăsarea întunericului, dar modelele mai puternice pot fi eficiente și în timpul zilei. Unele dintre ele strălucesc cu o lumină constantă, altele cu o lumină pâlpâitoare. 

Dacă vă întrebați ce lanternă de bicicletă este potrivită pentru utilizarea în afara orașului, alegeți una iluminată. Acest tip de design asigură o bună vizibilitate pe terenuri variate. Pentru mersul pe drumuri pavate (de exemplu, pe asfalt) este suficientă o lampă de bicicletă cu o putere de 200 de lumeni. Dacă doriți să mergeți în sălbăticie întunecată (de exemplu, în pădure), alegeți un model care strălucește de câteva ori mai puternic. Cele mai puternice lumini pentru biciclete strălucesc până la 1000 de lumeni. 

Lumini de bicicletă spate

Nu numai iluminatul bicicletelor din față este împărțit în două tipuri. Partea din spate a unei biciclete este un loc în care reflectoarele sunt adesea responsabile pentru semnalizarea poziției unui biciclist. O lumină roșie va fi mai eficientă decât acestea. 

La fel ca și luminile din față, luminile din spate ale bicicletei pot funcționa continuu sau intermitent. Este important ca aceasta să fie suficient de puternică pentru ca vehiculul din spate să observe la timp biciclistul. O alegere bună este să cumpărați o lumină care poate fi văzută de la o distanță de cel puțin câțiva metri. 

IIluminarea roților de bicicletă

Deși luminile laterale cu LED pentru biciclete pot părea la suprafață doar un gadget care atrage atenția, acestea au o utilizare practică. Merită să le recomandăm persoanelor care circulă adesea pe drumuri pe care circulă mașini. LED-urile laterale asigură o vizibilitate excelentă a bicicletei atunci când, de exemplu, se părăsește un drum secundar sau se virează într-un sens giratoriu. 

Kit de iluminat pentru biciclete

Luminile pentru bicicletă pot fi cumpărate separat. Cu toate acestea, este o idee bună să cumpărați un set de lumini. Avantajul unei astfel de soluții este acela de a avea lumini cu aceeași putere (de exemplu, 300 de lumeni) atât în față, cât și în spate. În plus, un astfel de set va fi adesea mai ieftin decât lămpile cumpărate separat

Cele mai bune lumini pentru biciclete de la mărcile profesionale

Sportano oferă produse de calitate superioară de la mărci specializate în crearea de accesorii pentru biciclete. La Sportano puteți alege dintre mărci precum Infini, Kellys Lezyne și Topeak. Cu ani de experiență, fiecare dintre aceste companii creează echipamente care vor servi utilizatorului timp de mulți ani. 

Extindere descriere Restrângere descriere