Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bărci de rafting

Pontoane - alegeți modelul potrivit în magazinul online Sportano 

Plimbarea cu barca pneumatică este o activitate nautică excelentă pentru mai multe persoane, fie pentru relaxare, recreere sau pescuit. Datorită dimensiunilor sale compacte și a lipsei de echipamente suplimentare, poate fi ușor de transportat și utilizat pe aproape orice tip de corp de apă. Este cu siguranță o opțiune sigură și confortabilă pentru a vă plimba cu barca pe apă împreună cu cei dragi. La Sportano, oferim pontoane de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Carp Spirit, FOX International, Pinpack, Pure4Fun, Sevylor și Viamare.  

Pontoane de pescuit, gonflabile sau pentru copii - tipuri de pontoane 

Există două tipuri de bază de pontoane: pontoane de pescuit și pontoane de agrement. Pontoanele de pescuit au întărituri suplimentare și materiale mai grele în comparație cu pontoanele de agrement. Toate acestea pentru a se asigura că echipamentul este rezistent la deteriorări și funcționează bine chiar și în condiții extreme. În plus, bărcuța de pescuit are de obicei un motor, care ar trebui să fie adaptat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. La corpurile de apă mici și mijlocii, motoarele electrice sunt suficiente, în timp ce la ape mai mari, va trebui să luați în considerare unitățile cu combustie. Pontoanele de agrement se disting prin materialul PVC și prin covorul care acționează ca podea. Unele modele se caracterizează, de asemenea, prin greutate redusă. Pontoanele gonflabile sunt cea mai bună opțiune dacă aveți nevoie de un produs compact, ușor de pliat și desfășurat și de transportat între diferite locații. Tot ce trebuie să faceți este să îl umflați și este gata de utilizare. Pe de altă parte, un ponton de pescuit este o structură rigidă și panourată, care trebuie să aibă în plus o deplasare mare și spațiu pentru articole precum vâslele sau echipamentul de pescuit. 

Dacă sunteți în căutarea unui ponton pentru copii, ar trebui să acordați atenție materialelor și calității construcției. Este o formă excelentă de activitate care îi ajută pe copii să se deplaseze pe apă și le permite să petreacă timp cu cei dragi. Un ponton gonflabil este, de asemenea, o opțiune mai convenabilă în ceea ce privește transportul și portabilitatea.  

Cum alegeți un ponton care să se potrivească cerințelor dumneavoastră? 

Pentru ieșirile de agrement pe apă, o barcă gonflabilă va fi potrivită, care este proiectată din material PVC cu întărituri suplimentare, ceea ce o face mai plutitoare și mai stabilă. Este, de asemenea, mult mai durabil, ceea ce îl face rezistent la deteriorări sau coliziuni cu fundul sau ramurile. Atunci când alegeți, acordați atenție grosimii materialului, deoarece cu cât greutatea este mai mare, cu atât pontonul este mai durabil. 

Atunci când alegeți un ponton, potriviți produsul în ceea ce privește capacitatea, deoarece aceasta se traduce în același timp în flotabilitate. Luați în considerare câte persoane îl vor folosi, deoarece trebuie să adaptați echipamentul la greutatea și încărcătura maximă cu bagaje. De asemenea, pontonul ar trebui să aibă mai multe camere de aer, care sunt responsabile de protejarea structurii împotriva deteriorării și scufundării. Dacă mergeți într-o excursie spontană cu cei dragi la apă, un ponton gonflabil va fi cea mai bună opțiune. Pentru pescuit, pe de altă parte, alegeți un ponton de pescuit care poate rezista la orice condiții pe apă.  

Pontoane - câte persoane pot găzdui? 

Dacă vă decideți să alegeți pontonul potrivit, trebuie să se potrivească capacitatea echipamentului. În primul rând, este vorba despre numărul de persoane pe care le poate găzdui pontonul. Pe majoritatea produselor, sarcina maximă este specificată. La unele modele, această cifră poate ajunge până la 700-800 kg, ca în cazul mărcii Viamare, unde un ponton pentru 6 persoane are o sarcină maximă de până la 765 kg. Trebuie să adăugați la aceasta nu numai greutatea utilizatorilor care vor folosi pontonul, ci și greutatea bagajelor și a întregului echipament pe care îl luați cu dumneavoastră. Produsele includ pontoane de 2, 3, 4 și chiar 6 persoane.  

Cum alegi pontonul potrivit pentru copii? 

Un ponton pentru copii ar trebui să fie confecționat dintr-un material care să dureze mult timp și care să fie rezistent la zgârieturi sau deteriorări. Dimensionați pontonul în mod corespunzător, astfel încât copilul să se poată mișca liber în el. Produsul ar trebui să aibă trei camere de aer pentru a menține pluta la suprafață. De asemenea, potriviți greutatea în raport cu sarcina maximă, iar producătorii descriu de obicei aceste informații cu precizie. Acest lucru este extrem de important dacă mai multe persoane vor dori să utilizeze echipamentul. Pentru cei mai mici, puteți alege un produs în care există spațiu pentru a se întinde, iar pentru copiii mai mari pot exista modele cu accesorii suplimentare care să încurajeze jocul cu apa, cum ar fi un baldachin sau spătare. Indiferent de produsul pe care îl alegeți, pontonul pentru copii trebuie să fie cât mai sigur și mai confortabil posibil

Extindere descriere Restrângere descriere