• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Sporturi de contact

Produse: 1010

View as
 1. Bandaje de box GroundGame 'Classic' negru HANDWRCLBLA
  21,99 RON
  OS

  1

 2. YOKKAO 90'S mănuși de box negru BYGL-90-1
  Până la minimum 821,99 RON
  8 oz 10 oz 14 oz 16 oz

  4

 3. YOKKAO Protector de tibie Matrix negru SYGL-X-1
  Până la minimum 710,99 RON
  S M L

  3

 4. YOKKAO Protector de tibie Matrix roz SYGL-X-19
  Până la minimum 677,99 RON
  S M L

  3

 5. Mizuno Obi RB kimono centură portocalie 22GV9A1854
  82,99 RON
  77,99 RON
  2.0 2.5

  2

 6. Judo Gl Mizuno Hayato albastru 22GG9A552827Z
  432,99 RON
  355,99 RON
  180

  1

 7. Judo Gl Mizuno Hayato alb 22GG9A550101Z
  266,99 RON
  Până la minimum 221,99 RON
  110 120 130 150 180

  5

 8. Hayabusa Ascend Jiu Jitsu GI Kimono ușor negru PLWJG-B-A2
  732,99 RON
  A1 A2 A3

  3

 9. Divizia B-2 cu o singură falcă de protecție negru și alb DIV-DM09
  25,99 RON
  21,99 RON
  OS

  1

 10. YOKKAO Apărători de tibie Matrix roșu SYGL-X-23
  Până la minimum 677,99 RON
  S M L

  3

 11. YOKKAO Body Protector roșu YBP-2 protector de box YBP-2
  Până la minimum 410,99 RON
  M L XL

  3

 12. Bad Boy bandaje de box negru BBE00045
  60,99 RON
  55,99 RON
  4.5 m

  1

 13. YOKKAO 90'S mănuși de box albastru BYGL-90-5
  Până la minimum 821,99 RON
  8 oz 10 oz 14 oz 16 oz

  4

 14. Bad Boy pansamente de box negru și alb BBE00045
  60,99 RON
  55,99 RON
  4.5 m

  1

 15. YOKKAO Premium box bandaje de box negru HW-2-1
  83,99 RON
  OS

  1

 16. YOKKAO Premium bandaje de box albastru Premium HW-2-3
  83,99 RON
  OS

  1

 17. YOKKAO Premium Sky Blue Boxing bandaje HW-2-5
  83,99 RON
  OS

  1

 18. YOKKAO Premium box bandaje roșu HW-2-2
  83,99 RON
  OS

  1

 19. Mizuno Yusho judo gl alb 5A51013502
  855,99 RON
  Până la minimum 766,99 RON
  3.5 4.5 5.0

  3

 20. YOKKAO 90'S alb mănuși de box BYGL-90-4
  Până la minimum 821,99 RON
  8 oz 12 oz 16 oz

  3

Sporturi de luptă la cel mai înalt nivel cu Sportano.ro

Artele marțiale au multe varietăți și categorii. Printre cele mai populare se numără boxul, MMA, karate sau taekwondo. În oferta Sportano.ro vei găsi îmbrăcăminte și echipament pentru sporturi de luptă de la cele mai bune mărci. 

Cele mai bune echipamente și accesorii de box 

La Sportano.ro îți oferim cel mai bun echipament de box: accesorii excelente și ținuta potrivită. O gamă largă de cele mai bune mănuși de mărci mondiale, cum ar fi Everlast, Bushido sau Adidas, folosite de profesioniști, îți permit să găsești o pereche perfect potrivită. Protectorii, stabilizatorii și bandajele elastice de la Manto și Groundgame vor proteja împotriva rănilor și traumelor. Iar selecția mare de îmbrăcăminte Nike și Pitbull te va face să arăți și să te simți confortabil în timpul antrenamentului. Echipamentul complementar va fi reprezentat de saci și de grupe de înaltă calitate pentru utilizare în condiții profesionale și la domiciliu. 

Echipament de antrenament pentru MMA: alegerea pentru Sportano

Echipamentul MMA potrivit este esențial pentru o bună pregătire și participare la competiții. La oferta Sportano.ro vei găsi colanți, maiouri, pantaloni scurți sau colanți din materiale respirabile, flexibile și în diverse culori. Cusăturile plate și elastice folosite pentru acestea creează o potrivire adaptată, ideală pentru exerciții fizice intense. O gamă largă de pernuțe și stabilizatori care utilizează spumă de înaltă calitate asigură menținerea acestora la locul lor. Mănușile cu tehnologie EverCOOL îți vor proteja mâinile, menținându-le în același timp răcoroase. 

Arte marțiale orientale: echipamente și accesorii pentru exerciții fizice

Artele marțiale orientale necesită ținute și accesorii de croială și materiale nobile. La urma urmei, fiecare disciplină are propria istorie, cultură și tradiție. Pe lângă confort, aspectul și potrivirea sunt, de asemenea, importante. Pe Sportano.ro vei găsi produse de la cele mai bune mărci pentru karate, teakwondo sau judo.  

Set de antrenament Karate  

Karategi, sau kimono, este echipamentul de bază al fiecărui atlet, atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul competițiilor. Oferta Sportano.ro include cele mai bune produse realizate din materiale ușoare și aerisite. Acestea sunt potrivite pentru toate stilurile de karate: kyokushin, oyama sau shotokan. Acestea asigură un confort și o libertate corespunzătoare, chiar și în timpul celor mai dinamice și solicitante mișcări. De asemenea, vei alege o centură rezistentă, cu o culoare corespunzătoare nivelului tău de competență. Cele mai multe dintre ele sunt aprobate de WKF, Federația Mondială de Karate. În restul accesoriilor am inclus toate produsele care asigură siguranța: mănuși, genunchiere, protecții pentru picioare și dinți. 

Îmbrăcăminte și echipament de judo

Judo este, de asemenea, mai mult decât un simplu exercițiu fizic. Această artă marțială japoneză o combină cu antrenamentul mental și autodisciplina. Merită menționat faptul că deja în anii 1950 era practicat de peste 6 milioane de persoane din întreaga lume. Prin urmare, judo-ul necesită o îmbrăcăminte adecvată și elegantă, demnă de tradiția sa. Pe Sportano.ro îți oferim haine de judo elegante și durabile, cu o țesătură puternică. Multitudinea de dimensiuni va permite să se potrivească concurenților de orice constituție corporală. Specialiștii în această disciplină, printre care Maksymilian Wiśniewski, multiplu campion european la BJJ GI, sunt responsabili pentru modelele de judo. Ținuta va fi completată cu centuri de înaltă calitate în diferite culori și accesorii precum mânere, covorașe de judo sau flip-flops.  

Taekwondo îmbrăcăminte și accesorii

Teakwondo coreean este una dintre cele mai populare arte marțiale olimpice. Pe lângă tehnică, este nevoie de respectarea principiilor etice și de depunerea jurământului Teakwon-Do ITF. Se caracterizează printr-un număr mare de lovituri și întoarceri, așa că ținuta de teakwondo trebuie să fie bine croită și rezistentă. Sportano.ro oferă o selecție largă de dobokas de la mai multe mărci de top. În mod clasic, acestea sunt formate din trei elemente: un tricou, pantaloni și o curea. Reține că, la unele modele, centurase vinde separat. Bineînțeles, le vei găsi și în această secțiune. Și de asemenea, toate protecțiile pentru diferite părți ale corpului și alte elemente ale ținutei sportivului. 

Jujitsu: cele mai bune echipamente și accesorii  

Jujitsu este o artă marțială care își are originea în Japonia, dar care astăzi a cunoscut multe variante diferite. Inclusiv foarte popularul jiu jitsu brazilian. Indiferent de varietate, vei găsi îmbrăcăminte și accesorii de înaltă calitate în oferta Sportano.ro. Mărci precum Bushido sau Groundgame au o mare experiență în producerea acestora, astfel că oferă îmbrăcăminte rezistentă atât pentru antrenamente, cât și pentru participarea la competiții. Șnururile ajută la ajustarea lor la orice siluetă, iar pantalonii din zona dintre picioare și genunchi au fost întăriți corespunzător. Kimono-urile sunt confecționate din materiale precum Pearl Weave, cu o greutate de 350 g/m2. Sportano.ro oferă, de asemenea, centuri de jujitsu și alte accesorii necesare.  

Seturi de scrimă în magazinul Sportano

O ținută de scrimă este formată din mai multe elemente, fiecare dintre ele trebuind să fie în concordanță cu celelalte. Aceasta este o disciplină extrem de solicitantă, motiv pentru care fiecare detaliu contează. Oferta Sportano.ro include tricouri și pantaloni care formează un set. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, pentru stângaci și dreptaci, cu materiale care prezintă o bună capacitate de întindere și absorbție a impactului. Alte elemente esențiale includ măști de bună calitate pentru protecția capului și mănuși pentru confort, senzație și precizie. Sportano.ro oferă de asemenea, o selecție largă de arme pentru scrimă: săbii, florete și săbii. Toate acestea sunt completate de accesorii dedicate care facilitează transportul și depozitarea echipamentelor. 

Extindere descriere Restrângere descriere