Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kempa

Kempa

Fondatorul Kempa este faimosul jucător german de handbal Bernard Kempa, care a decis să înființeze propria marcă specializată în producția de accesorii de handbal. De-a lungul anilor, compania a continuat să se dezvolte și și-a extins treptat gama de produse pentru a include noi domenii de producție.  

În prezent, marca oferă accesorii nu numai pentru handbal, ci și pentru volei, sporturi de luptă, alergare și alte activități de fitness. Astfel, nu numai jucătorii de sporturi de echipă, ci și pasionații unor sporturi individuale pot obține articole sportive specializate de la Kempa. 

În 2010, brandul a încheiat un parteneriat cu Michelin pentru a dezvolta încălțăminte de înaltă calitate fabricată din țesături durabile și rezistente la deteriorări. Liniile de încălțăminte Wing, Attack, Lightness Technology și Attack Stability, rezultate în urma acestei colaborări, dispun, de asemenea, de o amortizare excelentă prin talpă. De-a lungul istoriei sale, marca a patentat și mingea profesională Synergy, care oferă control și o aderență fermă atunci când se joacă pe teren.  

Kempa este sponsor oficial al echipelor naționale de handbal din țări precum Germania, Tunisia, Brazilia și Estonia. În plus, marca cooperează, de asemenea, cu echipe sportive poloneze și este obligată să încheie un acord cu Comitetul polonez pentru sporturi neolimpice.  

Extindere descriere Restrângere descriere