Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven este o marcă renumită, fondată în 1960 în micul oraș suedez Örnsköldsvik. Încă de la început, compania s-a axat pe crearea de îmbrăcăminte și echipamente de exterior funcționale și durabile, inspirate de frumusețea și robustețea naturii suedeze.

Brandul Fjällräven și-a făcut un nume prin soluții inovatoare, meșteșugăreală atentă și utilizarea de materiale de înaltă calitate. Produsele lor sunt concepute pentru a rezista la condiții meteorologice solicitante, fie că este vorba de poluri sau de munte. În special, marca este cunoscută pentru modelul iconic de rucsac Kånken, care a devenit un simbol al stilului și funcționalității scandinave.

Fjällräven are un angajament puternic față de sustenabilitate și de grija față de mediu. Marca lucrează în mod activ pentru a proteja natura prin luarea unor decizii conștiente în materie de design și producție. Folosind materiale și tehnologii inovatoare, Fjällräven urmărește să reducă la minimum impactul asupra mediului, asigurând în același timp o calitate și o durabilitate excepționale ale produselor sale.

Datorită designului lor scandinav, funcționalității și durabilității, produsele Fjällräven au devenit extrem de populare atât în rândul pasionaților de activități în aer liber, cât și în utilizarea zilnică. Marca este bine cunoscută și respectată în întreaga lume ca simbol al fiabilității și al calității excelente în ceea ce privește îmbrăcămintea și echipamentul outdoor.

Extindere descriere Restrângere descriere