• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Protecție pentru biciclete

Elemente de fixare și securitatea bicicletelor - alegeți soluția potrivită în magazinul Sportano

Categoria Securitate pentru biciclete de pe Sportano.ro este locul unde veți găsi produse pentru a vă proteja bicicleta de furt și nu numai. Aici veți cumpăra cele mai bune și mai bine dovedite încuietori pentru biciclete de la cei mai importanți producători din industrie. Așadar, dacă doriți cel mai înalt nivel de securitate pentru bicicleta dumneavoastră, sunteți în locul potrivit. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de protecția bicicletei tale! 

Încuietori pentru biciclete și securitate - cum să alegi cel potrivit? 

Vă întrebați ce lacăt de bicicletă să alegeți? Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când cumpărați un dispozitiv de siguranță pentru biciclete. Încuietorile diferă în ceea ce privește nivelul de protecție pe care îl pot oferi. Din acest motiv, este recomandabil ca încuietoarea să fie adaptată la condițiile în care va fi utilizată. În centrul marilor orașe ar trebui să se utilizeze încuietori de biciclete cu cel mai înalt nivel de securitate. Mai ales atunci când bicicleta este lăsată nesupravegheată pentru o perioadă lungă de timp. În sate sau la periferia orașelor, unde traficul este mult mai redus, încuietorile pentru biciclete nu trebuie să fie atât de avansate. Acest lucru este adesea asociat și cu prețul lor mai mic. 

Timpul este foarte important. Cu cât o bicicletă este lăsată nesupravegheată mai mult timp, cu atât mai bună ar trebui să fie securitatea acesteia. Uneori, un hoț poate observa că o bicicletă este lăsată în mod regulat nesupravegheată în fața unei școli sau a unei clădiri de birouri și îi va fi mai ușor să planifice un furt. Securitatea avansată a bicicletelor va reduce semnificativ riscul de accident. Dispozitivele de fixare sunt utile și în condiții meteorologice nefavorabile - pot proteja bicicletele, de exemplu, de vântul puternic. Ceea ce este important în protecția bicicletei nu este doar dispozitivul de blocare a bicicletei, ci și modul în care este fixat și la ce este fixat. Merită să alegeți rafturi sau balustrade solide și stabile, care sunt greu de spart. Dispozitivele de siguranță ale bicicletei trebuie să fie bine fixate - de preferință atât pe cadru, cât și pe roată. De asemenea, acordați atenție greutății elementelor de fixare - în cazul copiilor, dispozitivele de siguranță ar trebui să fie relativ ușoare și ușor de manevrat. Bicicliștii avansați, adulți, cu echipamente scumpe, ar trebui să se bazeze pe încuietori de biciclete mai grele și mai sofisticate. 

Cu alarmă, cu cod - tipuri de elemente de fixare și securitate pentru biciclete

Pentru a alege cea mai bună încuietoare pentru biciclete, perfect adaptată nevoilor dumneavoastră, trebuie să cunoașteți tipurile de securitate pe care le puteți găsi pe piață. La Sportano oferim încuietori de biciclete de înaltă calitate de la producători cu experiență, cum ar fi ABUS, ONGUARD sau Trelock. Ce puteți găsi în magazinul nostru? Primul tip de lacăt pentru biciclete este un cablu - cel mai ușor de utilizat, ușor și bun pentru o siguranță pe termen scurt. Un tip de siguranță foarte popular este un lacăt în formă de U - poate fi destul de greu, dar este unul dintre cele mai eficiente tipuri de încuietori pentru biciclete. Lanțurile de securitate sunt, de asemenea, foarte eficiente - au un design învelit într-un material rezistent care face ca acesta să fie foarte greu de tăiat. Se găsesc adesea încuietori de biciclete pliabile - din oțel, cu o cheie. Construcția lor este ușor de montat pe bicicletă și, datorită posibilității de pliere, sunt ușor de transportat. 

Printre cele mai moderne modele de securitate pentru biciclete se numără încuietori pentru biciclete cu alarmă, dar și încuietori pentru biciclete cu cod. Primele se caracterizează prin activarea unui semnal sonor într-o situație, atunci când detectează orice mișcare neobișnuită sau o încercare de dezlegare a bicicletei. Acesta din urmă poate fi deblocat cu ajutorul unui cod special. Pentru a le utiliza, este necesar doar să știți cum să setați codul în lacătul bicicletei și să vă amintiți cifrele selectate. Acest lucru elimină necesitatea de a purta o cheie necesară pentru a deschide multe alte tipuri de încuietori de biciclete. Păstrează-ți echipamentul în siguranță și alege lacăte pentru biciclete de la Sportano

Extindere descriere Restrângere descriere