• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kettler

Kettler

Marca Kettler a fost înființată încă din 1949 și este activă pe piață de la sfârșitul anilor '70. Inițial, compania s-a ocupat de producția de mobilier de grădină, dar în 1977 a schimbat conceptul și a introdus primul monociclu din aluminiu. Prin acest eveniment, marca a contribuit la revoluționarea industriei bicicletelor. De atunci, Kettler s-a concentrat pe dezvoltarea în principal a gamei de biciclete și, în timp, și-a extins gama pentru a include și alte echipamente pentru exerciții fizice 

Kettler este o marcă sportivă de top care produce atât biciclete clasice, cât și staționare. De-a lungul anilor, compania s-a concentrat pe dezvoltarea și extinderea echipei sale. În prezent, compania este o întreprindere internațională cu peste două mii de angajați responsabili de proiectarea, producția și vânzarea produselor. 

În 2009 și 2010, Kettler a primit titlul de "Cel mai inovator brand" la PLUS X AWARDS, una dintre cele mai mari competiții mondiale pentru tehnologie și sport. 

Kettler modelează de ani de zile piața de ciclism și stabilește noi tendințe, iar cu echipamentele sale moderne îmbunătățește calitatea antrenamentului pentru fiecare utilizator. Toate produsele brandului sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu, sunt durabile și, în plus, funcționale și confortabile în utilizare. Datorită acestui fapt, produsele Kettler pot fi utilizate cu succes atât de începători, cât și de sportivi avansați.  

Extindere descriere Restrângere descriere