Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Skateboarduri

Skateboard-uri - activitate și distracție cu Sportano.ro

Skateboardingul este un sport minunat pentru copii, adolescenți și adulți deopotrivă. Magazinul Sportano oferă plăci de skateboard concepute pentru diferite stiluri de pilotaj și abilități. Indiferent dacă practicați skateboardul în mod profesionist sau amator, pariați pe modele de înaltă calitate pe care le veți găsi în sortimentul nostru. Componentele lor vă vor oferi un control precis al skateboard-ului, manevrabilitate, aderență, amortizare și un confort unic. 

Clasic, electric, flex sau longboard - tipuri de skateboard-uri 

Oferta Sportano.ro include produse pentru diferite stiluri de călărie. Cel mai popular este skateboardul clasic, conceput pentru skateboarding. Acest model este perfect pentru mersul tehnic, deplasarea pe rampe și efectuarea de diverse trucuri

Planșele de skateboard longboard sunt mai lungi decât modelul clasic. Acest tip de produs este conceput pentru pante abrupte și pentru mersul pe teren accidentat. Skateboard-urile mai late și mai grele sunt echipate cu roți moi și mari, care se caracterizează printr-o aderență îmbunătățită la sol, facilitând deplasarea pe suprafețe neuniforme. 

Recent, skateboard-urile fishboard au devenit, de asemenea, populare. Modelul fishboard se caracterizează prin dimensiuni mici și greutate redusă. Construcția acestui skateboard practic îl face foarte manevrabil și răspunde bine la mișcările utilizatorului. Datorită roților mari, oferă, de asemenea, o amortizare ridicată și absoarbe loviturile. 

Skateboard-ul electric, ca și waveboard-ul, se deosebește de restul modelelor prin faptul că are montate doar două roți. Varianta electrică are, de asemenea, un sistem de propulsie diferit. Skateboardul nu necesită împingerea cu piciorul, deoarece se mișcă datorită unui motor alimentat de o baterie. Echilibrul corporal al utilizatorului este, de obicei, responsabil pentru direcție. 

Magazinul Sportano.ro oferă skateboard-uri de la mărci precum Mechanics, Razor sau Street Surfing. Modelele de skater, longboard sau electrice sunt fabricate din materiale durabile care asigură o construcție solidă, stabilitate și manevrabilitate adaptate stilului de mers. Manopera de calitate și selecția corectă a tuturor componentelor face ca proprietarul unui skateboard să obțină cel mai mare confort de rulare. 

Top, roți, grip sau truck - cum este construit un skateboard? 

O placă de skateboard este formată din mai multe elemente de bază. Primul dintre acestea este partea superioară, care este partea principală pe care patinatorul stă în picioare. În nomenclatură, partea din față a vârfului se numește nas, iar partea din spate se numește coadă. În partea de sus a topului, există un grip, adică șmirghel autoadeziv, care este responsabil pentru aderența pantofilor la skateboard. Următoarele componente sunt Trucks, care sunt suporturi metalice care vă permit să răsuciți skateboard-ul. Camioanele conectează partea superioară cu roțile, care pot varia în funcție de dimensiune și duritate. 

Cum de a alege skateboard-ul potrivit pentru începători într-un magazin de skateboard? 

Atunci când alegeți o placă de skateboard, gândiți-vă la stilul dvs. preferat de mers pe bicicletă. Merită să acordați atenție dimensiunilor modelelor, amintindu-vă că skateboard-urile scurte sunt mai manevrabile, în timp ce cele lungi ating viteze mai mari. Viteza modelului este, de asemenea, afectată de tipul de rulmenți, care este indicat de scara ABEC. Cu cât ratingul ABEC este mai mare, cu atât mai bună este transmisia de putere și, prin urmare, cu atât mai mare este performanța și viteza. 
 
Atunci când vă alegeți primul skateboard, merită să pariați pe un model cu o lățime medie și mai multe straturi de top, ceea ce va asigura rezistența și stabilitatea structurii. Un alt aspect la care trebuie să acordați atenție este dimensiunea roților. Roțile mai mici sunt mai bune pentru efectuarea de trucuri, în timp ce roțile mai mari sunt mai bune pentru mersul rapid pe suprafețe denivelate. În ceea ce privește duritatea roților, este important de reținut că modelele moi au o aderență mai mare, în timp ce cele tari au o alunecare mai bună, ceea ce este util în timpul acrobațiilor. 
 
Atunci când cumpărați o placă de skateboard, ar trebui să vă uitați și la camioane, care trebuie să fie robuste, manevrabile, bine centrate și să se potrivească activității planificate în ceea ce privește lățimea. Autocamioanele late sunt pentru distanțe lungi, iar cele mai înguste pentru rampe și bowling. Cele mai înguste camioane sunt potrivite pentru trucuri pe plat, adică pe suprafețe plane. 

Extindere descriere Restrângere descriere