Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Snowboard fish

Skateboard-uri - alegeți modelul potrivit în magazinul Sportano 

Skateboard-ul fisk, adesea denumit simplu "fisk", este un tip specific de skateboard caracterizat prin forma sa unică, care seamănă cu un pește sau cu un fisk. Cu toate acestea, această formă neobișnuită nu este întâmplătoare - a fost concepută pentru a oferi utilizatorului mai multă manevrabilitate și control asupra plăcii, în special atunci când se deplasează pe trasee sinuoase.

În magazinul Sportano veți găsi piese de skateboard de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Meteor, Fish Skateboards, Playlife și Mechanics.

Construcția și caracteristicile unui skateboard 

Skateboard-urile Fisk, cunoscute și sub denumirea de "penny boards" sau "shortboards", reprezintă o categorie specifică în lumea skateboarding-ului, caracterizată prin caracteristici de construcție unice. Dimensiunile lor mici și designul unic le fac ușor de recunoscut printre alte tipuri de plăci. De obicei, lungimea lor variază între 22 și 28 de inci, ceea ce le face mai scurte decât skateboard-urile tradiționale.

O caracteristică distinctivă a pioleților de skate este nasul și coada curbate, care nu numai că le sporesc estetica, dar facilitează și realizarea anumitor trucuri, în special pe halfpipes sau alte rampe. Piesele de skate sunt adesea late în secțiunea mediană, ceea ce oferă mai multă stabilitate în timpul mersului. Deși designul lor scurt poate sugera că sunt doar pentru începători, mulți rideri avansați le apreciază și manevrabilitatea și caracteristicile unice.

În ceea ce privește axele (trucky), acestea tind să fie late și joase, oferind mai multă stabilitate în timpul mersului și făcând virajele mai ușoare. Roțile de pe footy, după cum am menționat anterior, sunt fabricate din poliuretan de înaltă calitate și tind să fie late și moi, garantând o deplasare lină pe o varietate de suprafețe.

Utilizări și stiluri de skateboarding 

Skateboard-urile Frisbee sunt foarte distractive de condus. Datorită dimensiunilor lor mici și a manevrabilității, sunt ideale pentru a le folosi pe trotuarele din orașe, în parcuri și piețe. Sunt cunoscute ca fiind excelente pentru deplasări rapide pe distanțe scurte, ceea ce le transformă în mijlocul de transport ideal pentru studenții care se deplasează prin campus sau pentru orășenii care doresc să evite blocajele din trafic.

În plus, stilul de pilotaj fisheye este caracterizat de o mai mare libertate și expresie decât pe skateboard-urile tradiționale. Datorită designului lor unic, riderii pot efectua cu ușurință diverse trucuri, cum ar fi slide-uri, sărituri sau chiar anumite figuri freestyle. Această versatilitate este cea care le face atât de populare printre riderii tineri, dar și printre cei mai experimentați, care apreciază combinația de viteză, manevrabilitate și stil într-un singur pachet.

Deși sunt ideale pentru deplasările urbane, skateboard-urile nu sunt recomandate pentru coborâri sau deplasări de mare viteză, din cauza stabilității scăzute în comparație cu skateboard-urile mai lungi. Cu toate acestea, pentru cei care caută o soluție ușoară, portabilă și elegantă pentru plimbări urbane pe distanțe scurte, skateboard-urile sunt imbatabile.

Materiale și durabilitate: ce diferențiază fisks pe piață?  

Într-o epocă în care piața skateboard-urilor este inundată de o varietate de produse, fisks se remarcă prin calitatea și durabilitatea lor excepționale. Iată ce le face atât de speciale în ceea ce privește materialele și durabilitatea:

Skateboardurile Fisk sunt adesea fabricate din arțar canadian - un copac venerat în lumea skateboardingului pentru rezistența și flexibilitatea sa de neegalat. Unele modele sunt, de asemenea, fabricate din bambus, care nu numai că este ecologic, dar oferă și o ușurință incredibilă și rezistență la rupere. Ca urmare, skateboard-urile fisheye sunt capabile să suporte sarcini mult mai mari și o utilizare intensivă în comparație cu alte tipuri de skateboard-uri.

De obicei fabricate din poliuretan de înaltă calitate, roțile skateboard-urilor footy sunt concepute pentru a oferi o deplasare lină, rezistând în același timp la abraziune, care este o problemă comună la modelele ieftine. Alegerea durității roților potrivite permite ca skateboard-ul să fie perfect adaptat preferințelor individuale ale riderului, fie pentru viteză, fie pentru manevrabilitate.

Și nu uitați de rulmenți, care tind să fie de o calitate superioară pentru patine. Rulmenții de bună calitate sunt cheia pentru o deplasare lină și rapidă. Rulmenții corect selectați și instalați minimizează frecarea, permițându-vă să pedalați mai mult și mai eficient.

Un alt aspect care merită evidențiat este aderența. Această suprafață antiderapantă din partea superioară a plăcii este de obicei realizată din materiale cu aderență ridicată, asigurând contactul ferm al piciorului cu skateboard-ul, chiar și atunci când efectuați trucuri complexe.

Materialele utilizate la fabricarea patinelor asigură faptul că acestea sunt produse de lungă durată care nu numai că vor rezista testului timpului, dar vor oferi, de asemenea, riderului o experiență de echitație excelentă. Cumpărarea unui skateboard în linie de calitate este o investiție care cu siguranță va da roade pe termen lung.

Extindere descriere Restrângere descriere