Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

La Sportiva

La Sportiva

La Sportiva a fost fondată în 1928 în Dolomiții italieni (Ziano di Fiemme) de către Narciso Delladio și s-a specializat inițial în cizme de cauciuc pentru agricultori. Astăzi, compania este activă pe piața încălțămintei profesionale de munte (distribuție în 70 de țări) și le produce încă din al doilea război mondial (pentru soldații italieni). La Sportiva se ocupă în primul rând de pantofi de cățărare de înaltă calitate, inclusiv de modele cult: Miura (inclusiv ediția limitată Miura XX semnată de alpinistul ceh Adam Ondra), Katana și Otaki. Marca se concentrează pe materiale de înaltă calitate, pe atenția acordată detaliilor și pe tehnologii inovatoare care permit fiecărui pasionat de munte să își exploateze pe deplin abilitățile și să meargă mai sus și mai departe. 

Activitatea producătorului italian include, de asemenea, cizme de expediție (apreciate de alpiniști din Himalaya precum Simone Moro - un model G2 dedicat, sau Dennis Urubko), cizme de abordare, cizme de trekking și cizme de alergare montană. 

Obiectivul principal și activitatea de bază a La Sportiva este satisfacerea clienților cu produse eficiente și avansate din punct de vedere tehnic, care asigură siguranță și confort, respectând în același timp mediul înconjurător (de exemplu, prin maximizarea recuperării deșeurilor de producție și prin căutarea constantă de noi forme de reciclare). Marca este certificată UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001 și ISO 45001. 

La Sportiva este, de asemenea, activă în segmentul de îmbrăcăminte pentru schi alpinism și outdoor, oferind o gamă completă de îmbrăcăminte tehnică pentru alergare, schi alpinism și alpinism.    

Extindere descriere Restrângere descriere