Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HEAD

HEAD

HEAD

Head este lider mondial în producția de echipamente sportive, în special pentru tenis și sporturi de iarnă, cum ar fi snowboarding și schi. Începuturile mărcii datează din 1947, când fondatorul său, Howard Head, a început să lucreze la proiectarea primelor schiuri metalice. Modelele anterioare de schiuri erau realizate în mare parte din lemn, astfel că invenția lui Howard s-a dovedit a fi un adevărat progres.  

În 1950, s-a luat decizia de a înființa oficial un nou brand sub numele HEAD Ski Company. De atunci, marca s-a impus pe piața schiurilor, a popularizat schiul alpin în America și, de-a lungul anilor, și-a construit o poziție puternică prin stabilirea constantă a unor tendințe inovatoare. 

În 1968, Head a început să revoluționeze și piața sporturilor cu rachete și a dezvoltat prima rachetă de tenis din aluminiu. În timp, produsele companiei încep să fie folosite de sportivi precum Arthur Ashe, care, în 1975, câștigă turneul de Grand Slam de la Wimbledon folosind produsele Head. La sfârșitul anilor '90, marca dezvoltă și o rachetă de tenis din titan și grafit, iar mai târziu și prima rachetă inovatoare și computerizată HEAD Intelligence, care face o treabă bună în ceea ce privește amortizarea vibrațiilor, minimizând astfel riscul de accidentare. 

În prezent, Head este un producător de frunte de echipamente sportive specializate, accesorii și îmbrăcăminte, atât pentru jocul pe teren, cât și pentru activitățile de iarnă pe pârtii. Produsele mărcii pot fi folosite atât de sportivii avansați, cât și de începătorii care au nevoie de echipamente de calitate și sigure. 

Popularne kategorie

HEAD
Buty narciarskie HEAD
Buty narciarskie HEAD
Rakiety tenisowe HEAD
Rakiety tenisowe HEAD
Narty HEAD
Narty HEAD

Popularne teraz

Extindere descriere Restrângere descriere