Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Roxy

Roxy

Roxy este o marcă creată în 1990, care aparține concernului Quiksilver. Inițial, compania s-a specializat în crearea de îmbrăcăminte de surf pentru femei, dar în curând și-a extins gama pentru a include și alte produse dedicate în principal femeilor. 

Primul ambasador al companiei a fost Lisa Andersen, care a purtat produsele Roxy în timpul competițiilor câștigătoare. Ca urmare a acestor succese, marca a devenit, de asemenea, un sponsor suplimentar al competițiilor de surfing și și-a consolidat astfel poziția pe piață.  

De atunci, marca și-a extins constant oferta. În prezent, în sortimentul Roxy, în afară de ținutele de surf, puteți găsi și haine sport și casual pentru femei și copii, precum și pantofi profesioniști, genți, rucsacuri și accesorii similare. În 2003, compania a introdus, de asemenea, o colecție de snowboard în colaborare cu Mervin Manufacturing. Mai puțin de doi ani mai târziu, Roxy a lansat o linie de schiuri și cizme de schi, ca urmare a colaborării cu marca profesională Rossignol.  

Roxy folosește tehnologii moderne în produsele sale, cum ar fi Silky Smooth, care oferă snowboard-urilor ușurință, flexibilitate și un nivel ridicat de amortizare a vibrațiilor. Dezvoltarea constantă a companiei a adus-o în topul lumii actuale. Accesoriile profesionale, îmbrăcămintea de calitate și designul unic sunt adevăratele caracteristici ale Roxy - un brand cult în lumea sportului. 

Extindere descriere Restrângere descriere