Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

SCARPA

SCARPA

Deși marca Scarpa a fost fondată în 1938, dezvoltarea sa datează din 1956, când a trecut în mâinile familiei italiene Parisotto. Încă de la început, brandul a adunat în jurul său cizmari profesioniști care și-au transformat experiența practică în producția de pantofi inovatori. Nu a trecut mult timp până când emblematica membrană Gore-Tex® a lui Scarpa și alte materiale moderne au fost folosite pentru a face celebru brandul și au devenit o piatră de hotar în dezvoltarea sa. Astăzi, Scarpa este unul dintre cei mai importanți producători de cizme specializate pentru drumeții, alpinism și alpinism. În 2005, producătorul italian și-a deschis un nou sediu pe piața externă - în America de Nord. 

În anii 1970, Scarpa a lansat cizmele profesionale de schi alpin, care au revoluționat rapid piața și au devenit punctul de referință pentru producția lor continuă. La scurt timp după aceea, au fost lansate și cizme de alpinism din plastic, folosite de sportivi faimoși din Himalaya și de alpiniști din întreaga lume. 

Compania utilizează multe tehnologii moderne în produsele sale, cum ar fi BI-TENSION, Vibram, ACTIVImpact și SCARPA Sock Fit DV, care au grijă de durabilitatea lor și îmbunătățesc semnificativ confortul. Sortimentul Scarpa include mai multe colecții de încălțăminte destinate diferitelor activități fizice. Printre acestea se numără modelul de abordare Zodiac, modelul de drumeție Mojito Hike GTX, modelul de drumeție Highball și modelul urban Mojito. 

În 2021, Scarpa a prezentat lumii un Manifest verde ("Manifestul verde"), în care a declarat că se va strădui în anii următori să producă cât mai durabil, să se bazeze pe materiale europene și certificate și să fabrice în spiritul zero deșeuri, reducând astfel semnificativ emisiile de carbon în atmosferă. 

Extindere descriere Restrângere descriere