• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Transport și depozitare biciclete

Produse: 43

View as
 1. Cutie cargo Thule Onto, negru, 905900
  6.553,99 RON
  5.553,99 RON
  OS

  1

 2. Topeak Solo Bike Holder negru T-TW017
  266,99 RON
  243,99 RON
  OS

  1

 3. Hornit Clug Pro Mtb montare pe perete negru 7763MCP
  132,99 RON
  121,99 RON
  1,75-2,25"

  1

 4. Hornit Clug Pro Mtb cu montare pe perete pentru biciclete negru 7764XCP
  143,99 RON
  132,99 RON
  2,3-2,7"

  1

 5. Hornit Clug Clug Hybrid Bike Rack alb/portocaliu HWO2585
  77,99 RON
  66,99 RON
  33-43 mm

  1

 6. Hornit Clug Clug Roadie Bike Rack negru RBB2583
  77,99 RON
  66,99 RON
  23-32 mm

  1

 7. Husă de bicicletă Topeak Bike Cover T-TBC003
  221,99 RON
  177,99 RON
  27.5' / 29'

  1

 8. Hornit Clug Clug Mtb XL Bike Rack alb-portocaliu XWO2589
  88,99 RON
  77,99 RON
  2,3-2,7"

  1

Transportul și depozitarea bicicletelor - alegeți echipamentul potrivit la Sportano 

Plecați într-o călătorie prelungită cu prietenii sau într-o vacanță în familie? Aveți de gând să vă luați bicicletele cu voi? Cu siguranță veți avea nevoie de echipamentul potrivit pentru a vă transporta și depozita monociclurile în mod confortabil și sigur. Este adesea util să vă luați bicicleta cu mașina chiar și în cazul călătoriilor scurte, astfel încât echipamentul de transport poate fi esențial. În magazinul nostru Sportano veți găsi suporturi pentru biciclete pentru cârlige, acoperișuri, cutii și huse pentru biciclete de la mărci profesionale precum Elite, Topeak, Thule, OXC sau EVOC

Cum să transportați bicicletele în mod corespunzător și în siguranță? 

Pasionații de ciclism vor fi, fără îndoială, conștienți de faptul că există momente în care este util să ia cu ei un monociclu. Mulți oameni aleg să își transporte bicicleta în interiorul mașinii, dar aceasta este adesea o soluție nepractică - ocupă mult spațiu și face imposibilă transportarea mai multor bagaje sau persoane. Este nevoie de efort, deoarece, uneori, unele părți ale bicicletei trebuie să fie desfăcute și îndepărtate pentru a intra înăuntru. Suporturile pentru biciclete funcționează mult mai bine, motiv pentru care tot mai mulți oameni optează pentru ele. Acestea sunt, în principal, portbagaje pentru acoperișuri, portbiciclete pentru portbagaj sau suporturi pentru cârlige de autovehicule. În cazul primei soluții, suportul trebuie să fie adaptat la modelul de vehicul și la șinele utilizate. Celelalte tipuri, pe de altă parte, necesită achiziționarea și montarea unei structuri sau a unor suporturi speciale.  

Tipuri de suporturi pentru biciclete - care este diferența? 

Printre tipurile de suporturi pentru biciclete se poate distinge un suport pentru biciclete pentru acoperiș, care este una dintre cele mai populare soluții. Este nevoie de grinzi speciale care să fie montate pe mașină, de care este atașat suportul propriu-zis și pe care pot fi așezate chiar și mai multe biciclete. Acest model permite ca întreaga bicicletă să fie transportată sau cu roțile scoase - totul depinde de produsul ales. Un alt tip este suportul de biciclete cu cârlig, în care suportul este montat pe cârligul mașinii și este practic gata de a fi încărcat. De obicei, este încă necesar să se ajusteze toate elementele de fixare în mod corespunzător și să se plaseze bicicleta - mai multe biciclete pot fi montate pe cârlig. Unele modele au opțiunea de a înclina suportul, astfel încât hayonul vehiculului să poată fi deschis rapid și convenabil. Pe de altă parte, un suport pentru biciclete pe hayon este o soluție universală care funcționează pentru majoritatea mașinilor și nu necesită piese sau componente suplimentare. Pur și simplu adaptați modelul la forma și dimensiunea hayonului vehiculului.  

Cum alegi suportul potrivit pentru a-ți transporta bicicleta? 

În primul rând, atunci când alegeți căruciorul de biciclete potrivit pentru transportul bicicletei, luați în considerare frecvența de utilizare, modelul și dimensiunea mașinii, numărul de biciclete pe care le transportați sau chiar numărul de persoane și bagaje pe lângă biciclete. Alegeți un model care se caracterizează printr-o montare ușoară și rapidă și care oferă, de asemenea, siguranță atunci când transportați bicicletele. În plus, suportul trebuie să aibă o cheie sau un dispozitiv de blocare pentru a preveni furtul sau scoaterea bicicletei din locul său. Acest lucru este extrem de important în cazul călătoriilor lungi, când lăsăm mașina nesupravegheată pentru perioade lungi de timp. Suporturile pentru biciclete montate pe atelaj și pe acoperiș sunt cele mai populare soluții pentru transportul convenabil al bicicletelor.  

Transportul și depozitarea bicicletelor - pe ce mărci merită să pariezi? 

În funcție de tipul ales, un suport de biciclete cu cârlig Thule este o soluție convenabilă și foarte funcțională. În plus față de marca menționată, producătorul Elite oferă și rafturi de acoperiș. În magazinul nostru veți găsi, de asemenea, cutii pentru biciclete, inclusiv o cutie de transport pentru plasarea bicicletelor și transport gratuit de la marca Thule. Dacă aveți nevoie de o husă pentru a vă depozita bicicleta în condiții de siguranță și confort, alegeți husele pentru biciclete de la EVOC, OXC sau Topeak.  

La Sportano, veți găsi echipamente de depozitare și de transport al bicicletelor de înaltă calitate de la producători de renume. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți echipamentul potrivit, iar dacă un produs nu funcționează, îl puteți returna în termen de până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere