Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Reclamații și garanții

Politica de garanție 

Mărfurile achiziționate din magazinul Sportano beneficiază de o garanție de 2 ani. Informațiile privind un termen de garanție diferit (de exemplu, pentru produsele alimentare) se găsesc în fișa tehnică a produsului.  


Dacă produsul este deteriorat în timpul termenului de garanție, vânzătorul este obligat fie să-l înlocuiască, fie să-l repare, fie să restituie suma achitată. Garanția nu vizează defectele datorate culpei cu prevedere sau utilizării neadecvate.  
 
Pentru mai multe informații despre politica de garanție și de reclamații, mergi la Termeni și condiții.


Reclamație

Vrei să faci o reclamație în legătură cu un produs cumpărat din magazinul Sportano? Completează formularul de mai jos și contactează Serviciul Clienți: contact@sportano.ro.

Încearcă să oferi cât mai multe detalii: motivul reclamației, data identificării deteriorării/defectului și soluționarea preconizată (restituirea sumei achitate, înlocuire sau reparație). Include fotografii ale produsului din care să reiasă defectul (atașează fotografiile la formular). 

Reclamația ta va fi prelucrată în termen de 14 zile lucrătoare. Echipa noastră va depune toate eforturile pentru a scurta timpul de soluționare a reclamației tale. Cu cât oferi mai multe informații în cuprinsul formularului, cu atât ne va fi nouă mai ușor să prelucrăm reclamația.


Întrebări frecvente:

Produsele pe care le cumpăr sunt originale?  
Toate produsele din magazinul Sportano provin de la mărci și producători verificați. Garantăm că marfa noastră este original și neutilizat. În cazul oricăror întrebări, contactează echipa noastră a Departamentului de Servicii Clienți, care va risipi îndoielile tale și îți va furniza informațiile de care ai nevoie.

În ce mod sunt prelucrate datele mele?  
Toate informațiile despre stocarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale le găsești în Politica de confidențialitate și cookies.    

Pot cumpăra produsele staționar?   
Momentan vânzarea din magazinul Sportanul este efectuată numai în modul online. Dacă nu știi vum dă comanzi produsul la noi, mergi la ghid, în care am descris toți pașii de cumpărare. În cazul întrebărilor sau a îndoielilor, contactează echipa noastră.