• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mese pentru tenis de masă

Masa de ping-pong - alege-o pe cea potrivită cu magazinul Sportano

Tenisul de masă este o formă excelentă de recreere și unul dintre cele mai populare sporturi - și în Polonia. Popularul ping-pong este jucat nu numai în aer liber în lunile mai calde ale anului: funcționează bine și ca divertisment acasă. 

Atunci când alegeți masa potrivită, este important să știți exact care sunt dimensiunile mesei de ping-pong care vă vor permite să jucați cât mai confortabil. Un alt element de care trebuie să țineți cont este stabilitatea: fără ea, jocul va fi extrem de plictisitor. Suportul stabil este asigurat de rame, datorită cărora masa își păstrează echilibrul. Iar dacă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, masa ta de tenis de masă va dura mai mult de un sezon. Cadrele potrivite vor face, de asemenea, ca masa să fie ușor de pliat și de transportat, ceea ce poate fi important dacă vă place să vă jucați în aer liber. 

Fie că vă place să jucați în interior sau în aer liber, în mod recreativ sau profesional - cu Sportano.ro veți alege o masă adaptată corespunzător nevoilor dumneavoastră. În oferta magazinului veți găsi produse care garantează durabilitatea și stabilitatea mesei de tenis de masă. 

Mese de tenis de masă - cum să alegi modelul potrivit?

Primul factor care vă va ajuta să răspundeți la întrebarea ce masă de ping-pong să alegeți este locul unde va fi folosită și depozitată. Acest lucru este important din cauza calității materialelor folosite pentru blatul mesei în sine, precum și a accesoriilor incluse cu rafturile care vă vor permite să o transportați cu ușurință. Mesele de ping-pong se împart în cele folosite în aer liber (tip outdoor) și cele de interior (indoor), pe care le folosiți sub un acoperiș

Mesele de ping-pong de exterior sunt concepute pentru jocurile jucate în aer liber. Acestea sunt produse care folosesc materiale speciale pentru a le proteja de intemperii, cum ar fi vântul și ploaia. Cadrele lor sunt realizate din metal rezistent, iar picioarele sunt mai groase decât variantele folosite în interior. Adesea, mesele de exterior sunt, de asemenea, echipate cu un strat care reflectă razele soarelui în așa fel încât participanții să poată juca jocul fără probleme. 

Masa de ping-pong care este folosită acasă este o variantă mai ușoară și mai potrivită pentru uz casnic. Nu are picioare întărite sau o structură specială, astfel încât poate fi mutat mai ușor într-o altă locație. 

În plus față de locul de utilizare, este important de reținut că majoritatea meselor pot fi pliate. Pe piață puteți găsi atât produse pliabile, cât și produse care nu pot fi pliate. Mesele de ping-pong pliabile sunt, în general, mai grele, dar transportul sau depozitarea lor este mai ușoară decât produsele dintr-o singură bucată. Mesele dintr-o singură piesă necesită mult mai mult spațiu de depozitare decât variantele cu mai multe piese. Avantajul meselor pliabile este și posibilitatea de a juca singur. 

Un exemplu de astfel de masă sunt produsele mărcii Kettler, care, datorită construcției lor cu mai multe elemente, sunt excelente pentru antrenamentul individual la domiciliu. Mesele de tenis de masă Cornilleau, concepute tot pentru uz casnic, sunt un alt model demn de luat în seamă - depozitarea mingilor sau a rachetelor nu va fi o problemă în acest caz. Pentru jocurile în aer liber, o masă de la producătorul german Schildkröt va fi foarte utilă. Calitatea și estetica manoperei vor asigura confortul chiar și în timpul celor mai dificile jocuri. 

Mese de ping-pong - care sunt dimensiunile lor?

Fiecare masă de tenis de masă trebuie să îndeplinească anumite standarde în ceea ce privește dimensiunile sale. Cel mai important este blatul mesei, astfel încât dimensiunile minime ale unei mese de tenis de masă sunt de cel puțin 160 de centimetri lățime și între 250-290 cm înălțime. O excepție este o masă de tenis de masă pentru copii, ale cărei dimensiuni sunt adaptate la nevoile celor mai mici. 

Extindere descriere Restrângere descriere