• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Cornilleau

Cornilleau

Cornilleau este o marcă franceză care produce mese de tenis specializate încă din 1969. Producția în masă a început cu o comandă mare de 300 de mese pentru BHV Paris. Deși transformarea unei companii mici într-o fabrică profesionistă care produce astfel de cantități părea imposibil de realizat, provocarea a fost acceptată și îndeplinită cu succes. De atunci, marca a crescut în popularitate și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de tenis de masă.  

În 1976, Cornilleau a încheiat un parteneriat cu renumitul sportiv și multiplul campion francez și european de tenis de masă Jacques Secretin. Acest parteneriat a făcut compania celebră, iar sportivul s-a implicat în procesul de producție, transmițând cunoștințele sale practice fabricii. Rezultatul sunt accesorii foarte funcționale. Din 1988, Cornilleau a preluat și sportul de tenis de masă și a început să îl promoveze pe scară largă prin producția de mese de tenis de exterior laminate. 

În 1995, compania a lansat primele mese pliabile, care au revoluționat abordarea anterioară a producției de masă a acestora. Doar cinci ani mai târziu, marca a început să includă în gama sa și alte accesorii, cum ar fi rachete și mingi de tenis de masă. 

Astăzi, marca este liderul incontestabil în producția de accesorii indispensabile și practice pentru tenis de masă. Produsele Cornilleau pot fi folosite de jucătorii profesioniști de tenis, de începători și de cei pentru care tenisul de masă este o formă activă de divertisment.  

Extindere descriere Restrângere descriere